2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست

سلام بچه ها خوبین

دلم براتون تنگ شده بود

من امروزم بی بی چک زدم منفی شد

این چندروز خیلی گریه کردم ولی الان یکم تسلیمش شدم و کنار اومدم باهاش

انشاالله انتقال بعدیم موفق باشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوست من۳۲هفته بچه هاش به دنیا اومدن دوقلویودن وخداروشکر سالمن.نگران نباش عزیزم.فقط اگه دردهات ...

درد که فعلا به اون صورت ندارم فقط شکمم منقبض میشه دکترم که گفت ممکنه حتی تا دو هفته دیگه هم زایمان نکنی فقط دعا کنید لاقل بتونم ی هفته دیگه دووم بیارم تا خیالم راحت بشه 

سلام بچه ها خوبین دلم براتون تنگ شده بود من امروزم بی بی چک زدم منفی شد این چندروز خیلی گریه کردم ...

عزيزم نگرانت شدم بهت پيامي ندادم تا هرموقع خودت دوست داشتي بياي و صحبت كني. متاسفم فداتشم😔انشاالله بزودي زود خبر خوش بهمون بدي قربونت برم❤️

خداياشكرت....❤️ 
ببخش عزیزم میشه جواب سوال منو بدی  تو سونو ان تی برام نوشته پلاسنتا در موقعیت فوندال لترال این ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ عزیزم خوبه موقعیت جفت، جلو هست و مایل و قدامی و کمی هم پایین، یواش یواش میره بالا نترس گلی 

عزيزم نگرانت شدم بهت پيامي ندادم تا هرموقع خودت دوست داشتي بياي و صحبت كني. متاسفم فداتشم😔انشاالله ...

فدات مامان جون 

انشاالله

برام دعا کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
@زینبی_بابا   سلام خوبید عزیزم من بیماری پسوریازیس دارم و نمیدونستم اینو به دکترم با ...

سلام عزیزم شما خوبی گلی

اره عزیزم حتما بگو، دیگه خود دکتر برات آزمایش های کامل رو مینویسه، حتی شاید بیشتر از اینی که بچه های اینجا انجام میدن

سلام عزیزم شما خوبی گلی اره عزیزم حتما بگو، دیگه خود دکتر برات آزمایش های کامل رو مینویسه، حتی شاید ...

اخه دکترم میگه مشکل از اسپرمه نه تخمکات بنظرت سر خود برم ازمایش ها رو بدم.؟ 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید من امروز از صبح حس میکردم شکمم خیلی منقبض میشه دیگه بعدازظهری ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم نمیگم نگران نباش جون خودم استرس زایمان زود هنگام رو کشیدم میفهمم چی میگی 

ولی در کل آمپول های بتا رو بزن اگر نزدی 

و اینکه طبیعی زایمان کردن به نفع بچه هست در حالت نارس، هم به ریه بچه کمک میکنه هم خودت شیر خواهی داشت، چون برای نوزاد خصوصا اگر قبل از اتمام 37 هفته به دنیا بیاد شیر مادر عالیه و کمک به رشد و سیستم ایمنی بچه میکنه 

توکل به خدا 

اخه دکترم میگه مشکل از اسپرمه نه تخمکات بنظرت سر خود برم ازمایش ها رو بدم.؟ 

ببین مشکل ایمنی برای تخمک کشی، اختلالی ایجاد نمیکنه برای انتقال باید بررسی بشه 

و بله وقتی به دکترت هنوز نگفتی، اونم میگه لازم نيست 

در هر صورت بهتره با ایمونولوژیست ویزیت بشی

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم نمیگم نگران نباش جون خودم استرس زایمان زود هنگام رو کشیدم میفهمم چی میگی& ...

هفته ۳۱ زدم ۶تا دکترم گفت چون ی بار زدی دیگه نیازی نیس به نظرتون کافیه یا اصرار کنم به زدنش؟

بعد یادمه گفتین شما ۳۶هفته سزارین شدین بچتون رفت دستگاه ۳۶هفتع و چند روز بودین 

به نظرتون با این شرایط من میکشم لاقل تا ۳۶هفته

ببین مشکل ایمنی برای تخمک کشی، اختلالی ایجاد نمیکنه برای انتقال باید بررسی بشه  و بله وقتی به ...

من طبیعی حامله میشم عزیزم اما حاملگیم پوچه این بارداریم هم اسـپرهای خوب شستشو دادن فولیکولام 20تا 22بود وقته تزریق اسـپرم ولی بازم پوچ شد بنظرت باید چیکارکنم