2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044509 بازدید | 684391 پست
ذخیره کردن تو انبارها

احتمالا یه دور بزنن گیر میارن ، شهرمون میوه فروشی های خاص بعضی میوه ها که فصلشونم نیست میان ، چه برسه که فصلش باشه 🤩

ببین فکر کنم برای این لکه بینی من کلا باید استراحت کنم . چون خیلی کمتر شده الان ، باید یکم نی نی جاشو محکم کنه 🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان فردا پی ار پی دارم پنجشنبع انتقالمه اگه چیزی هست که باید رعایت کنم بهم بگید ممنون میشم

خوشگل خانوم فقط استرس نداشته باش ، انشالله که ۱۴۰۰ مامان شدی 👍👍👍💜

احتمالا یه دور بزنن گیر میارن ، شهرمون میوه فروشی های خاص بعضی میوه ها که فصلشونم نیست میان ، چه برس ...

برا من پیاده روی لک رو زیاد میکرد.ولی کارای خونه کردنی فرقی نمیکرد

برا من پیاده روی لک رو زیاد میکرد.ولی کارای خونه کردنی فرقی نمیکرد

حالا که مجبورم یه چند روز استراحت مطلق باشم تا ببینم خدا چی میخواد ،تا برم سونوگرافی خیالم راحت بشه 🤲🤲

حالا که مجبورم یه چند روز استراحت مطلق باشم تا ببینم خدا چی میخواد ،تا برم سونوگرافی خیالم راحت بشه ...

استراحت مطلق هم خطرناکه.اون همه هورمون مصرف میکنی خدایی نکرده لخته تشکیل میشه.کار نکن.ولی تو خونه راه برو 

حالا که مجبورم یه چند روز استراحت مطلق باشم تا ببینم خدا چی میخواد ،تا برم سونوگرافی خیالم راحت بشه ...

من يكم سرپا ميمونم زياد ميشينم تخمدانام درد ميگيره😞😞

خداياشكرت....❤️ 
استراحت مطلق هم خطرناکه.اون همه هورمون مصرف میکنی خدایی نکرده لخته تشکیل میشه.کار نکن.ولی تو خونه را ...

عزيزم علتش چيه هردوتا تخمدانم درد ميكنن😞خطرناك نباشه يوقت البته هميشه نيست زياد سرپا بمونم يا زياد بشينم اينجوري ميشم

خداياشكرت....❤️ 
دقیقا منم ۵ هفته و ۴ روزام شروع شده  مرررسی عزززیزم که انقدر انرژی دادی گلم 🌹🌹🌹 انشالله خدا ...

چه جالب . چند روز بیشتر طول نمیکشه تموم‌میشه . خیالت راحت . مرسی عزیزم . اون موقع من ده روز از خونه بیرون نیومدم دکار گفت پله خطرناکه و همچنین‌پیاده روی 

گلی خدارو شکر کمتر شده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید من امروز از صبح حس میکردم شکمم خیلی منقبض میشه دیگه بعدازظهری ...

عزیزم دوست من۳۲هفته بچه هاش به دنیا اومدن دوقلویودن وخداروشکر سالمن.نگران نباش عزیزم.فقط اگه دردهات شروع شد خودتو زود برسون بیمارستان‌.هرچقدر زود بری بهتره

عزيزم علتش چيه هردوتا تخمدانم درد ميكنن😞خطرناك نباشه يوقت البته هميشه نيست زياد سرپا بمونم يا زياد ...

عزیزم تا۳ماه درد تخمدان ولگن و..‌ رو همه دارن اصلا نگران نباش

عزیزم تا۳ماه درد تخمدان ولگن و..‌ رو همه دارن اصلا نگران نباش

الحق كه مثل اسمت خوبي😍مرسي كه هستي وهميشه هيچ سوالي رو بي جواب نميذاري عزيزدلم❤️فكر كنم تا چهارشنبه من موهام سفيد ميشه تا برم دكتر

خداياشكرت....❤️