2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044495 بازدید | 684391 پست
منم احتمالا بیام. طول سرویکس کمه تازه تو شکمی زده ۳۱.۵ احتمالا واژینال کمتر باشه .اگه سرکلاژ بخواد چ ...

من انومالی شکمی ۳۱ بود اما واژینال ۳۰ بود. سرکلاژ نشدم اما دیگه باید رعایت کنم. سفر و خرید ممنوعه. زیاد هم سر پا نمیمونم .کارها هم بیشتر با شوهرمه. من فقط آشپزی میکنم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نازي جون    من پسوريازيس دارم كه يه بيماري خود ايمني و از ارديبهشت تا الان دارم قرص ...

عزيزم، شما الان بدنتون جوش يا حساسيت پوستي ندارين؟ يعني با پردنيزولون کاملا پوستتون صاف شده؟ 

دخترعموي منم پسوريازيس داره به اين خاطر ميپرسم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما منم کاندید میکرو هستم بعد از عید باید برم . تنبلی تخمدان مختصری دارم بنظرتون بجای متفورپین دار ...

من تنبلی نداشتم دکتر متفورمین برای تقویت تخمک بهم داد شماهم میخوای بخور

یا رب العالمین
ای خداااا چی بگم الان ک خون گریه کنم شما ازمایش ایمنی انعقادی دادی هزینش چقد شد

من فقط انتي تي پي او دادم عزيزم والله يادم نيست گلم.الانم دير نشده حتما با دكترت در ميون بذار

خداياشكرت....❤️ 
برو دکتر بگو آزمایش تیرویید و خود ایمنی برات بنویسه . چیزی نیست منم خیلی میترسیدم ولی با یه قرص پردن ...

الان باردارم باید سقط بکنم تو بارداری میتونم بدم؟ هزینه ازمایش ایمنی چقده

هزینش چقد شد الان باردارم و سنو گفت ختم بارداری حاملگیت پوچه

عزيزم هزينش يادم نيست چندماه پيش ازمايش دادم. الهي بميرم😞😞من خودم به دكترم مشكلمو گفتم و گفتش خوب شد گفتي و برام قرص نوشت

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم هزينش يادم نيست چندماه پيش ازمايش دادم. الهي بميرم😞😞من خودم به دكترم مشكلمو گفتم و گفتش خوب ...

خوب یادت نیست هزینش کم بود یا زیاد من ازمایش کامل ایمنی انعقادی نمیخاد بدم