2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044529 بازدید | 684392 پست
خوب یادت نیست هزینش کم بود یا زیاد من ازمایش کامل ایمنی انعقادی نمیخاد بدم

فكر كنم با تيروييدم حدود ٢٠٠ و خورده اي شد . دكترت برات مينويسه هرچيزي كه احتياج باشه

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام خوبید

عزیزم من بیماری پسوریازیس دارم و نمیدونستم اینو به دکترم باید بگم و دوتا بارداری پوچ داشتم ک دکتر ختم بارداری داده 

من تازه متوجه شدم مشکل ایمنی دارم بر اثر این بیماری 

بنظرت فقط ازمایش تی پی او بدم یا ازمایش ایمنی و انعقادی کامل بدم 

نترس عزیزم سرکلاژ ترس نداره خیالتم اینجوری‌راحت تره ولب به دکترت بگو حتما برات واژینال انجام بده تا ...

امید به خدا عزیزم .ان شالله هر چه خیره برای هممون پیش بیاد .میرم اندازه بزنه اگه بگه سرکلاژ حتما انجام میدم .مرسی جواب دادی گلم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من انومالی شکمی ۳۱ بود اما واژینال ۳۰ بود. سرکلاژ نشدم اما دیگه باید رعایت کنم. سفر و خرید ممنوعه. ز ...

عزیزم شوهرم نمیرسه کار انجام بده فقط جارو اونم چند هفته یکبار .ولی بقیه کارا با  خودمه تا الان هم زیاد خودمو تو زحمت ننداختم ولی از این به بعد باید خیلی حواسم باشه .مرسی از جوابت عزیزم 💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️