2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
فقط استراحت مطلق . منم تا هفته ۱۱ یا ۱۲ خونریزی داشتم اگه انوکسا یا آسپرین داری با نظر دکترت قطع کن& ...

مررررسی عزیزم 😘😘😘 فعلا که استراحتم 

انوکساد و آسپرین نداشتم اصلا 🙄 دیگه باید صبوری کنم تا ببینم خدا چی میخواد برام رقم بزنه 

انشالله با دعای شما دوستان خوبم به خوشی تموم میشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها سلام، من ی ساعت پیش دوباره بی بی گذاشتم، بازم اولش مشخص نشد ی شیش هفت دقیقه بعد ی هاله کم رنگ ...

عزیزم شما که انتقالت مثل من  شنبه هفته ی پیش بوده 

چه عجله ای داری که بی بی چک میزنی به خودت استرس وارد میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی متاسفم  امیدوارم بزودی جبران بشه و دو تا نی نی بیان تو بغلت... عزیزم برای روز ۱۵ ا ...

اخه دونفر رو دیدم تو همین نینی سایت گفته بودن با ادامه دادن داروها مثبت شدن ۴ روز بعد و الان بچه هاشونو داشتن

خدایا به تو پناه میبرم..منو ببین

بچه هایی که انتقال دادین بعدداز انتقال سس مایونز به سالادم بزنم مشکلی داره؟ یا تو الویه؟ چون یبوست دارم دوست دارم سس مصرف کنم ولی نمیدونم مصرفش تو  بارداری مشکلی داره یا نه؟

خواهش 
سلام خانوما قراره ساعت ۴ انتقال جنین انجام بدم هر کی نکته ای میدونه که تو مثبت شدن کمک میکنه بگه

فقط استرس نداشته باش و موقع انتقال خودتو شل کن 😍😍 موفق باشی عزیزم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم برای خواهر دوستم این اتفاق افتاد. یه پسر داشت. برای دومی همش یه سونوگرافی میرفتن و اون تا آخر گف ...

با این اوصاف ادم شک میکنه 🤨🤨🤨🤨🤨🤨چطور توسونو اشتباه میشه اخه ..منم الان شک کردم 😁

با این اوصاف ادم شک میکنه 🤨🤨🤨🤨🤨🤨چطور توسونو اشتباه میشه اخه ..منم الان شک کردم 😁

يه چيزي بگم....

توي اين دوره امکان نداره جنسيت جنين رو اشتباه بگن.

من با خواهرم رفتيم آنومالي، دکنر ميگفت الان معده رو نشونت ميدم، معده رنگي ميشد توي مانيتور، مگه ميشه با اين امکانات اشتباه بشه.

يه چيزي بگم.... توي اين دوره امکان نداره جنسيت جنين رو اشتباه بگن. من با خواهرم رفتيم آنومالي، دکن ...

درسته کم پیش میاد  ولی چندتا دیدم تواطرافیان،  اتفاقا دوست من بهش گفته بودن دختره خیلی ناراحت بود کل بارداریش باشوهرش مشکل داشتن سرجنسیت بچه ...ولی بعد زایمان همون ادم قبل زایمان نبود ازبس خوشحال بود میگم یعنی طوری نبود که بهم  ازقصد دروغ بگه دختره 

والا اطلاعی ندارم 🙈 

مررررررسي از اينكه جواب دادي زينب جون❤️

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بچه ها تست دومین قلقلی منم اومد. خداروشکر نرمال بودن. مرسی که این مدت بهم روحیه دادین. ایشالله زودتر ...

اي جوووووونم بهترين خبر 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدارووووهزاران مرتبه شكر عزيزدلم الهي بسلامتي بغلشون كني😍😍

خداياشكرت....❤️ 
دوستای نازم من به تجویز خودم اوبووست رو خریدم روش نوشته روزی ۴ تا بخورم خیلی زیاد نیست و اینکه هر چه ...

منم تازه خریدم.من دوتا میخورم.همراه صبحانه و شام.چن خریدی؟خیلی تعریفشو شنیدم.دوستم بعد دوماه خورده باردار شده.

😉

بچه ها تست دومین قلقلی منم اومد. خداروشکر نرمال بودن. مرسی که این مدت بهم روحیه دادین. ایشالله زودتر ...

سلااااام عزیزم خداروهزارشکر تبریک میگم مامان خوشمل دوقلوها. وای خدانصیب هممون کنه

مثل شوهر منه ‌. دارو بخوره برای میکزو انشالله اسپرم سالم‌پیدا میشه

فعلا هنوز هیچکاری نکردیم فقط رفتم پیش عارفی آزمایشا انجام دادیم تا جوابش بیاد البته قبلا آزماشای همسرم خوب بود تو ابن سینا خیلی بد شده بخاطر شرایط کاریشم خیلی سخت گذشته بهش این چند ماه  شوهر شما درو چی مصرف کرد

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان