2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
سوالت رو باید چیکا جون پاسخ بده 😁😁😁 چیکا جون کجایی👀👀👀👀 بیا 📣📣📣   @چیکا1 &nbs ...

اي خدا بگم چيكارت نكنه 😂😂بعداز نازيلا جون مقام دوم بي بي چك به من ميرسه😂

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=181180539]چرا عزیزم؟از چیش استرس داری؟استرس سمه. باخودت اینکار رو نکن[/QUOT دست خودم نیست خیل ...

درکت میکنیم مگه میشه نگران نباشه آدم ولی خواهرنه یه چیز میگم بهت من یه آدم فوق العاده استرسی بودم و توی این راه به هیچ کس نگفتم جز همین جا که حرفامو میزنم ولی به این نتیجه رسیدم‌ با این همه استرسم فقط خودم و همسرم رو داغون میکنم چون همه چی دست خداس به قرآن توکل کن به خودش حله من از وقتی خیلی بهش ایمان آوردم آرومترم یعنی توی این دنیا استرسی تر از من نیستا که دارم بهت میگم الهی که مامان میشی با همین انتقال ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم اصلا به حرف ماما ها توجه نکن اصلاااا یا دکتر یا هیچکس. من خیلی از این ماما ها کشیدم...یعنی یه ...

اره والا سنش هم بالاس زیادی پرحرف هم هست یه مامادیگه تومطب داره اون خیلی بهتره جوونه.ازبیمارستان که پرسیدم خودشون به دکترزنگ زدن جواب نداده فعلا گفته امپول بزن همراه باداروهات. یدونه امپول کافیه؟

یا رب العالمین
عزیزم اصلا به حرف ماما ها توجه نکن اصلاااا یا دکتر یا هیچکس. من خیلی از این ماما ها کشیدم...یعنی یه ...

من پولیپ هم داشتم بخاطر داروها ودکتر گفت کوچیکه مهم نیس.تخمکام هم زیاد بود فقط اشتهام کم شده بود ویکم تخمدان هام درد داشت.اورولوژ گفت اسپرم خوبه جنین شناس هم گفته بود خوبه.جنین هام‌که کم شداز یکی از خانمایی که با جنین شناس کارمیکردپرسیوم‌گفت تخمکات هنش خوب نبودن اگرنه اسپرم خوب وکافی بوده .اصلا ادم نمیدونه حرف کیو باور کنه

یا رب العالمین
اره والا سنش هم بالاس زیادی پرحرف هم هست یه مامادیگه تومطب داره اون خیلی بهتره جوونه.ازبیمارستان که ...

نمیدونم گلم. در مورد آمپول ها اطلاعی ندارم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
[QUOTE=181180539]چرا عزیزم؟از چیش استرس داری؟استرس سمه. باخودت اینکار رو نکن[/QUOT دست خودم نیست خیل ...

عزیزم ماها رو دوستای خودت بدون. اینجا صحبت کن تا دلت اروم شه. اکثرمون شرایطمون مشابه خودته و کسی نمیدونه ای و اف کردیم. استرس به دلت راه نده❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
بلهههه عزيزم چرا كه نه😍😍😍😍جنينت چند روزه بود؟

چیکا جون جواب ازمایشت نیومد؟🥰🥰🥰منم ازمایشم رو الان دادم،عصر جوابش میاد

درکت میکنیم مگه میشه نگران نباشه آدم ولی خواهرنه یه چیز میگم بهت من یه آدم فوق العاده استرسی بودم و ...

ممنون عزیزم منم بشدت استرسی ام توکل بخدا نا امید نیستم خیلی امید دارم که میشه ولی به نشدن که فکر میکنم نابود میشم

سه روزه گرید a و b گفتن دوتا جنین خوب برات گذاشتیم، بار سوممه انتقال میدم

ای جان احتمالا مامان شدی قشنگم. انشالله فردا پس فردا امتحان کنی زودتر خط t معلوم میشه. مارک بی بی چکت چیه؟اگر روژانه مدلش کلا اینجوریه کند رنگ صورتی معلوم میشه

عزیزم ماها رو دوستای خودت بدون. اینجا صحبت کن تا دلت اروم شه. اکثرمون شرایطمون مشابه خودته و کسی نمی ...

ممنونم دوست خوبم دعا کنید برام تو سال جدید دلم شاد بشه عیدیم از امام زمان بگیرم روز تولدش میرم ازمایش .عزیزم تا پنجشنبع کار خاصی یا غذا چی بخورم که به مثبت شدنم کمک کنه؟