2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
خانما زنگ زدم مامای دکترم گفتم خونریزی دارم دوازده انتقالم پرسید اسپرم شوهرت ضعیف بوده ؟گفتم اره با ...

وا پس چرا انتقال دادن والا اگه این حرفو زده برو حسابشون رو برس مگه الکیه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تپش قلب گرفتم از استرس انتقال جرات نمیکنم از تخت بیام پایین زیر پتو قایم میشم نمیدونم چکار کنم اروم ...

چرا عزیزم؟از چیش استرس داری؟استرس سمه. باخودت اینکار رو نکن

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

[QUOTE=181180539]چرا عزیزم؟از چیش استرس داری؟استرس سمه. باخودت اینکار رو نکن[/QUOT دست خودم نیست خیلی راحت جلو رفتم اینجوری نبودم حالا ترس گرفتم هم واسه منفی شدن هم واسه مادر شدن ..هیچکس خبر نداره که ای وی اف کردم کسی نیس باهاش حرف بزنم ارومم کنه 

سللم نازنین جون، آره بخدا وگرنه من کجاش فشار داشتم هی گفتن رشدش اینجوره وزنش اونجوره استرس انداختن ب ...

هفته چندی؟اگه فشارت بالا باشه ۳۸ سزارین می‌کنند منم آخراش فشارم رفت بالا دفع پروتئین موقع سزارین ازمایش گرفتند فهمیدند ورم زیاد داشتم

عزیزمی ولی من که خیلی نگرانم خدا کمکمون کنه❤

نگران نباش استرس خوب نیست من ذخیرم خیلی کمتر از شماست اندومتریوزم که هستم باز خداروشکر دوتا جنین با گرید خوب تونستن برام فریز کنن دقیقا دوتا تخمک داشتم انشالله که شما یه عاااالمه تخمک داری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
[QUOTE=181180539]چرا عزیزم؟از چیش استرس داری؟استرس سمه. باخودت اینکار رو نکن[/QUOT دست خودم نیست خیل ...

همسرت که میدونه عزیزم  😁

ما هم که  میدونیم  😁😁

همینجا باهم صحبت می  کنیم گلم 😁😁

خودتو ناراحت نکن و استرس الکی به خودت  وارد نکن 

من هم  به جز همسرم و همه ی دوستان اینجا دیگه کسی نمیدونه 😁😁😁

انتقالم پنجشنبه از امروز گفته پروژسترون بزن روز انتقال باید بزنم ؟باید سر ساعت دقیقی باشه؟

مهمه که یک زمان خاصی آمپول بزنی مثلا هر روز ظهر یا صبح یا شب حالا نیم ساعت اینور اونور بشه اشکال نداره 

نه اصلا اینطوری نیست ک فکر میکنی. چیزیک گفتم اصلا ربطی ب کیفیت نداره دو روزه و سه روزه کیفیتشون یک ...

منونم گلم. اره توکل کردم بر خدا. چیکار میشه کرد جز توکل. مرسی گلم🌷❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خانما من دوز دوازدهمه انتقالمه دیروز ازمایش دادم منفی بود امروز صبح خون دیدم من داروهامو سروقت دارم ...

چرا زودتراز روز ١٤ميرين ازمايش ميدين،دكترا ميدونن كه روز ١٤ازمايش مينويسن،اره ميشه با داروهم پريود شديدي شد ولي پريود براين نيست كه باردار نباشي ممكنه باردار باشي