2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
بچه ها يچيزي بگم؟من هر حاجتي داشته باشم ١٤٠٠٠ صلوات براش نذرميكنم يادمه پارسال همين موقع مامانم با ه ...

فدات بشم مهربوتم که گفتی .....من کارم خیلی گره خورده فقط خدا میتونه حلش کنه .....۱۴۰۰۰ تا صلوات  رو نذرچی کردی عزیزم .؟..او چن روز ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات بشم مهربوتم که گفتی .....من کارم خیلی گره خورده فقط خدا میتونه حلش کنه .....۱۴۰۰۰ تا صلوات &nbs ...

خدانكنه عزيزم. توكل برخدا انشالله حل ميشه گلم. من نذر امام زمان❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله برامن که مثل یه رویا میمونه  😍😍😍

برا منم دقیقا عین یه رویای دور از دسترس میمونه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
میگم باید حتما پریود دوم بریم اخه واس من تو ماه رمضونه من میگم بزارم پریود سوم شوهرم میگه نههههه حتم ...

نه عزیزم فک نکنم دوم و سوم فرق داشته باشه. پریود اول نباشه فقط چون التهابات و ورم هنوز هست معمولا. دیگه تو پریود دوم التهابات کم میشه. حالا بازم از ماما بپرس عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام. عزیزای دلم من امروز برگه فریزم رو گرفتم. یک بسته ی پنج تایی دارم. سه تا b و دو تا c. . سه تا تخمکم آزاد شد احتمالا اون شب با ترشح شدید. ۱۳ تا تخمک از هر فولیکول کشیدن برام. بهم گفتن هیسترو حتما بکن که درصد موفقیت بره بالا. چی فک میکنین به نظرتون خوبه؟ البته من خداروشکر میکنم جنین داشتم. شرایط شوهرم حاده

پريود بعداز پانكچر ممكنه طول بكشه نگران نباش

اخه الان روز 46 سیکل هستم هنوز نشدم، قبلا سر 28 روز میشدم... پروژسترون هم زدم ده روز پیش نمیدونم چرا نمیشم... احتمالا صبر کرده روز اول عید بیاد سراغم  

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟
اخه الان روز 46 سیکل هستم هنوز نشدم، قبلا سر 28 روز میشدم... پروژسترون هم زدم ده روز پیش نمیدونم چرا ...

عزیز حرکت تحریکی بهت میگم انجام بده سریع میشی. پاهاتو به عرض شونه باز کن. پونزده تا بشین پاشو برو. حواست باشه کمتر نباشه. سه چهار بار در طول روز برو گلم

عزیز حرکت تحریکی بهت میگم انجام بده سریع میشی. پاهاتو به عرض شونه باز کن. پونزده تا بشین پاشو برو. ح ...

مرسی ماهنده جون چشم میرم حتما  

این چند روز هم کلی گرمی و زعفرون خوردم و هر روز رابطه داشتم... دیگه امیدش به خدا

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟
خدا پدرت بیامرزه گلم .....درخواست دوستیمو قبول کن

ممنون عزیز دلم .خدا رفتگان همه رو بیامرزه .درخواست دوستی  نداده بودین .من درخواست میدم شما قبول کن 💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مرسی ماهنده جون چشم میرم حتما     این چند روز هم کلی گرمی و زعفرون خوردم و هر روز رابطه د ...

اره برو گلم ورزشه ضرر که نداره. من خودم گیر میکنه زعفرون هم نمیخورم. همین حرکتو زیاد میزنم. هرچی پاهات باز تر موقع نشستن پا شدن باشه بهتر هم هست ولی معمولا میگن تا عرض شونه. کمک به انقباض و ریزش دیواره ی رحم میکنه عزیزم. چند بار در طول روز برو

سلام. عزیزای دلم من امروز برگه فریزم رو گرفتم. یک بسته ی پنج تایی دارم. سه تا b و دو تا c. . سه تا ت ...

عزیزم مبارکه انشالله با همینا مامان میشی. توکلت به خدا باشه که اگر اون بخواد هیچ چیز نمیتونه جلوش رو بگیره❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️