2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست
انشالله که واسه منم تاثیر بذاره میخرمش اینجوری یکم خیالم راحتتره چون کیست آندومتریوز دارم اینقد استر ...

عزیزم انشالله که کلی تخمک با کیفیت و جنین تپلی برات تشکیل میشه 😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم فاز منفی گرفتم☹☹☹😭😭😭

ای بابا چرا عزیزم 😐

اینجا که ماشاءالله همه خدا رو شکر مثبتند 😍😍😍

خودت هم مامان هستی ان شاءالله گلم 😍😍😍

من حالا یک نفر این بین فرق دارم 😁😁😁

من خودم اینجا همش انرژی میگیرم همه مثبت میشن خوشحال پیشم 😍😍

شما هم مامانی ان شاءالله عزیزم 😍😍😍😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها يچيزي بگم؟من هر حاجتي داشته باشم ١٤٠٠٠ صلوات براش نذرميكنم يادمه پارسال همين موقع مامانم با هزارجور مريضي كه داشت كرونا گرفت طوري كه بيمارستانا قبولش نكردن اوايل كرونا بود اولين باري كه اين نذروكردم اون روز بود خدا حاجتمو دادو مامانمو بهمون بخشيد با شرايط افتضاحش بعداز اون يه مشكلي پيش اومد بازم همين نذررو كردم دوستامم مشكلاتي داشتن بهشون گفتم انجام بدن شماهم اگر دوست داريد پيشخداي خودتون اين نذر رو بكنيد الهي به حق امام زمان حاجت روا بشيد❤️❤️❤️❤️گفتم بهتون بگم انجام بديد ضرر نداره❤️

خداياشكرت....❤️ 
کو کیوتن قرمز ؟؟؟ منم میخوام بگیرم‌چند نوع داره گیج شدم . نمیدونم‌کدومو بگیرم که با همسرم استفاده ک ...

آره ما هم کیوتن قرمز مارک آنتی ایجینگ خوردیم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم اینجا شنیدم که آب هویج برای همسرامون خوبه . من تنبلیم میاد هر روز بگیرم . میخوام هویجو بدم که ...

آب هویج واسه کیفیت تخمک هم خوبه منم قبل پانکچر تقریبا یه روز در میون با شوهرم میخوردیم

منم امروز سقط کردم... قلب جنین تشکیل نشد... چقدر روز سختی بود. غم انگیز ترین روز زندگیم.... 😢 چقدر خوشحال بودم که اولین انتقال مثبت شد...  نمیدونستم عمر شادی مون اینقدر کوتاه... کیسه آبش رو دیدم از بدنم خارج شد وحشتناک بود اون لحظه چقدر اشک ریختم. 😢

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

سلام به همگی

خانوما منم بعد عید انتقال دارم چندتا سوال دارم چه داروهایی باید قبل انتقال خورد منظورم مکمل هاست  و اینکه جنین 3روزه با بلاست توی مثبت شدن انتقال چقدر تاثیر دارن؟؟

چی بگم عزیزم ... یعنی من هر سری یه بساطی دارم واقعا خسته شدم اینهمه سونو رفتم برای چی؟ خب مشکلی  ...

مشکلی نیست عزیزم انقدر به خودت فشار نیار بدتر میشه . ما الان در معرض زایمان زودرس هستیم استرس بدتر میکنه شرایط رو

مبارک باشه عزیزم ایشالله.....چه کارایی کردی باردارشدی دارو خوروی؟

ممنون

من فقط عکس رنگی دادم و داروی تیرویید.

همسرمم چند تا داروی تقویتی مثل زینک و ....

و البته کاسنی

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستی معده درد بیچاره ام کرده. خیلی خیلی اذیتم. ورم هم پام و دستام داره. نفسم هم بالا نمیاد. شبا نمی ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ واااای نگو از معده درد . من هرشب دارم و اکثرا دیگه نشسته میخوابم چون هم معده ام اذیت میکنه هم نفسم بالا نمیاد

😒😒😒كتك دوست داري

بلییی😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚