2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست
خانما من تست زدم منفی شدروز یازده انتقالم جنین ۳روزه

عزیزم چرا اینقدر زود. روز چهاردهم و شونزدهم مشخص میشه. اصلا بد ب دلت راه نده انشالله مثبت میشی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا اینقدر زود. روز چهاردهم و شونزدهم مشخص میشه. اصلا بد ب دلت راه نده انشالله مثبت میشی.

اخه بچه ها زدن نشون داده منم میخوام خیالم راحت بشه بنظرت فردا تست بتابدم نشون میده؟

یا رب العالمین
من گفتن ازاسپرمه ایندفعه رفتم جای دیگه قبلش هم مکمل مصرف کردیم دوتاییمون و۱۵تاتخمک داشتم که ۸تا جنین ...

کدوم مرکز میری؟ 

به منم نه گفتن گرید جنین چنده نه چندتا تزریق کردن خیلی جنین شناسم بیخود بود سر انتقال اومد بهم گفت جنینات ضعیفن در حالی که ۲ تا بلاست داشتم یه دونه هم ۳ روزه انتقال دادن

کدوم مرکز میری؟  به منم نه گفتن گرید جنین چنده نه چندتا تزریق کردن خیلی جنین شناسم بیخود بود س ...

نه به من گفتن خوبن من اصفهانم روکارتم تعداد تخمکانیس میگم شاید خوب نبودن همشو تزریق نکردن

یا رب العالمین
عزیزم اینجا شنیدم که آب هویج برای همسرامون خوبه . من تنبلیم میاد هر روز بگیرم . میخوام هویجو بدم که ...

از آبمیوه فروشی ها ازین تازه ها که میگیرن تو ظرف نیم لیتری میدن بگیر برای دو روزتون کافیه 

سلام مامان ماهک جونم. خوبی عزیزم، فرشته هات خوبن؟ دلم برات تنگ شده بود. خودت روبراه شدی؟ وای عزیزم ا ...

ای جونم خیلی زود میگذره بخداا

منم خیلی خودم خوبم‌شدیدا درگیر بچه داری 😁😁واقعا کارم دوبرابر شده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جونم خیلی زود میگذره بخداا منم خیلی خودم خوبم‌شدیدا درگیر بچه داری 😁😁واقعا کارم دوبرابر شده&nb ...

خدا براتون حفظشون کنه. بوی بدن نوزاد آدم رو مست می کنه. ببوسش از طرف من حتما. آره رسیدگی ماه های اول فکر کنم حسابی درگیر میکنه آدمو. خوش باشین همیشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بنظرت فرداتست بتابدم؟

نه صبر کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚