2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044762 بازدید | 684409 پست
عزییییزم دیدم مثبت شدی. خداروشکررررر مامان عجول 🥰🥰🥰🥰‌ خیلی مبارکه، ایشالله بارداری راااحتی داشت ...

فداتشم عزيزدلم زنده باشي دوست مهربونم😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما امروز روز ١٣انتقال جنين منه فردا باي. برم ازمايش برام دعا كنين مثبت بشه لطفا علايم هم به شدن د ...

به سلامتی باشه عزیزم 😍😍 

منتظر جواب مثبتت هستیم 😍😍😍

زیاد به علائم فکر نکن بعضیها علائم دارند بعضیها ندارند🌹

سلام گلم شما بتای دومت چقدر بالارفته بودمن روز ۱۲انتقال۲۶۶و روز ۱۴ انتقال ۳۱۸بود بتام ...خیلی نگرانم ...

عزیزم به دکترت نگفتی بتا تو 48ساعت باید دو برابر بشه یا لاقل 60درصد رشد داشته باشه 

براي اقايون مكمل پروفرتيل خيلي خوبه اگه پيدا نشد تركيباتشو گوگل كنيد و تهيه كنيد شامل ال كارنتين ، س ...

مرسی گلم همه رو دارم جدا میدم جز ال آرژین و اون که خارجی نوشتی اونا رو هم حتما براش میخرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانما امروز روز ١٣انتقال جنين منه فردا باي. برم ازمايش برام دعا كنين مثبت بشه لطفا علايم هم به شدن د ...

درد سینه که حتما علایم بارداریه ایشالا مثبتی عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
به به لی لا جون تیکرت دیگه اخرشههه😍😍😍

سلام مامان ماهک جونم. خوبی عزیزم، فرشته هات خوبن؟ دلم برات تنگ شده بود. خودت روبراه شدی؟ وای عزیزم این آخراش اصلا نمیگذره. کلافه شدم دیگه. دل تو دلم نیست وروجک بیاد تو بغلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم