2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست
انشالله که این عید خدا دل خودت و خانوادتو شاد میکنه عزیزه دلم 

انشالله خدا دل همه ی منتظرا روشاد کنه 

مادرمن خیلی ضعیفه غصه براش خوب نیست وقتی حال روزش رومیبینم میگم کاش بهش نمیگفتم دم عیدی

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
نمیدونم از روز انتقال که جنین شناس اومد بالاسرم گفت یه مشکلی هست فهمیدم که نمیگیره نمیتونم امیدوار ب ...

عجب آدم بی عقلی بوده 😑😑 چرا باید بهت اینجوری بگه ؟ ولی من یه چیزی بهت میگم که بهش ایمان آوردم ، تا خدا نخواد هیچی نمیشه ، اگه خدا هم بخواد هیچی نمیتونه جلوشو بگیره 

امیدوارم جنین وقتی تو دلت قرار گرفته مهر خدا شامل حالت شده باشه و محکم چسبیده باشه تا به اون جنین شناس حالی کنه هیچی دست اون نیست ❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=180888028]عزیزم انشالله شما مامانی😍😍 منم دیشب به شوهرم گفت دیگه دست من وتو نیست باید خدابخو ...

خیلی سخته 

خدابه داد هممون برسه🙏❤️

اخه من چهارسری بی بی گذاشتم منفی بوده  حاضرم بمیرم اما بی بی نذارم تا روزازمایش صبرمیکنم  ...

منم حوصله ی بی بی رو ندارم واقعا سرکاریه همش استرسه😐

این ماه هم که  آمپول hcg زدم  همون بهتر که نمیتونم بذارم 

ای خدای بزرگ خودت تو این وضع اقتصادی داغون دل همه ی منتظرای نی نی شاد کن هزینه ها و مشکلات مالی یطرف مشکلات روحیش یطرف به بزرگیت قسمت میدیم اول از همه 

همگی طبیعی باردارشن و گرفتار این هزینه ها و دردها نشن اوناییم مثل من که کارشون به ای وی اف کشیده هرچه زودتر جواب بگیرن الهییییی آمییییییین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
منم حوصله ی بی بی رو ندارم واقعا سرکاریه همش استرسه😐 این ماه هم که  آمپول hcg زدم  همون ...

سرکاری که نیست کاملا درست میگه اما من دل ندارم 

Hcgزدی بی بی اصلا نزن یه بارمن زدم مثبت شد 

انشالله روزازمایش دست پری😍😍

اخه من چهارسری بی بی گذاشتم منفی بوده  حاضرم بمیرم اما بی بی نذارم تا روزازمایش صبرمیکنم  ...

مگه مثبت و منفی شدن ها به ببی چک های بدبخت ربط داره اخه ؟ 

به خدا منم خیلی بیبی چک منفی دیدم ، ۳ سال و نیم هر ماه دارم بیبی چک میخرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی اگه اینجوری ارومتری نزار ، همش ۴ روز دیگه مونده انشالله میای مارو خوشحال میکنیه به حق بارونی که داره تو شهرم میاد برات دعا میکنم خدا دلتو شاد کنه 😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مگه مثبت و منفی شدن ها به ببی چک های بدبخت ربط داره اخه ؟  به خدا منم خیلی بیبی چک منفی دیدم ، ...

عزیزم اخه من وقتی منفی میشه دیگه داروهام رودرست استفاده نمیکنم 

فدای دل مهربونت 😍😍خدافندق یا فندوق های توروهم برات نگه داره🙏❤️🙏🙏

انشالله خدا دل همه ی منتظرا روشاد کنه  مادرمن خیلی ضعیفه غصه براش خوب نیست وقتی حال روزش رومیب ...

با این فکر و استرس داری شانس خودتو پایین میاریا من واسه ازمایش قبل پانکچر رفتم خون دادم از استرس میلرزیدم همونجا پرستارش گفت استرس یعنی از دست دادن تمام پول و شانس بارداری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نگران نباش عزیزم . من مطمئنم نی نی رو صحیح و سالم تو بغلت میگیری . راستی انوکسا داری ؟ اگه نداری به ...

پناه بر خدا، ممنون عزیزم

نه انوکسا ندارم فقط آسپرینمو کرد دوتا،  مگه این هفته رفتم بهش بگم اگه بازم نگه بستری😔

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
با این فکر و استرس داری شانس خودتو پایین میاریا من واسه ازمایش قبل پانکچر رفتم خون دادم از استرس میل ...

دست خودم نیست همیشه یه هفته اول خوبم هفته دنبال داغون 

حالا اینسری همش شکرگزاری میکنم یه لحظه خوبم یه لحظه بد

سرکاری که نیست کاملا درست میگه اما من دل ندارم  Hcgزدی بی بی اصلا نزن یه بارمن زدم مثبت شد&nbs ...

ممنون مروارید جونم❤ 

شما هم ان شاءالله هفته ی دیگه با جواب مثبتت دل همه ی ما رو شاد میکنی عزیزم😍😍😍