2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044756 بازدید | 684409 پست

دخترا شماها چه انتظاری از بی بی چک هاتون دارین ؟؟؟؟؟ تازه هفته اول انتقال هستین . والا من هفته ۲۲ هوس کردم بی بی زدم دوباره باورتون نمیشه یک ساعت طول کشید تا خطش مشخص شد تازه بازم نه پر رنگ پر رنگ . انقدر اون شب استرس گرفته بودم گفتم چه غلطی کردم زدم تا مشخص شه مردم و زنده شدم . شماها که مثبتین چرا نگرانید آخه ؟؟؟؟ لذت ببرید و به دنیای پر استرس و تنش بارداری خوش اومدید🥰❤

من شنبه احتمالا ازمایش بدم عزیزم. برای این که خیالت راحت بشه عکس بی بی ها رو اپلود کردم https://uu ...

عااالیه عزیزم 😍😍😍😍

چرا اینقد حساسی اینا که معلومه 😍😍😍

مبارک باشه 🌹🌹🌹 دیگه مامان شدی رفت 😍😍😍

حالا اینقد بی بی چک  چرا  😁😁😁😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اين براي منه☹️  https://s16.picofile.com/file/8427687976/C221CCFB_81E9_4F28_AD0D_8A8FFF6FF21C ...

چیکا جونم عاااالیه 😍😍😍😍

حسابی مبارک مباشه عزیزم 😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹

به سلامتی مامان شدی دیگه نگرانی برای چیه😍😍😍😍

دست گلت درد نكنه فداتشم😍برا من دوتاش مثل دوتاي پايينيه😍يادم رفت روز چند بودي😂

چیکا جان لطف کن  یکبار دیگه اسم دوستانی که هفته ی دیگه آزمایش دارن رو  بذار و بقیه رو هم‌بهش دعوت کن ببینیم چند نفریم ایجا😍😍😍

امید به خدا .فقط یادت باشه رفتی سونو گوشیت رو با خودت ببر بتونی فیلم و عکس بگیری چون دستگاه سونو خان ...

اا خوب شد گفتی مرسی❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
با فاصله چندساعت چه توقعی از بیچاره داری. خوبه دختر. خوشحال باش

عالیه عزیزم 😍😍😍

شما هم خیالت راحت مامان شدی رفت گلم 😍😍😍😍🌹🌹🌹

به سلامتی هفته ی دیگه  کلی  خبرای خوب از مامانای گلمون داریم  اینجا 😍😍😍

ااای جوونم پس زود برو بیا ، به منم بگو بتا چند شد ؟😍😍😍 میگم چندتا جنین داشتی ؟ چند روزه بودن ؟

همسرم رفت لوله ازمایشگاه رو تحویل بگیره که تو خونه خون بدم،انشالله تا شب اگر خدا بخواد میگم چند شده😍😍

عزیزم من سه تا جنین چهار روزه داشتم. 

عالیه عزیزم 😍😍😍 شما هم خیالت راحت مامان شدی رفت گلم 😍😍😍😍🌹🌹🌹 به سلامتی هفته ی دیگه   ...

مرسی مهربون. انشالله قسمت خودت❤️

چیکا جان لطف کن  یکبار دیگه اسم دوستانی که هفته ی دیگه آزمایش دارن رو  بذار و بقیه رو هم‌ب ...

عزيزدلم اون ليستو من ندارم والله فكر كنم ياسمين اينا دارن

خداياشكرت....❤️