2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
29 January اگر تاریخ ایران رو درست بگم ۹ بهمن 😬 

الهی 🤩🤩🤩 انشاالله ۱۲۰ سال کنار هم سلامت باشین 

🍓🍓🧸🧸🐣🐣🍭🍭💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی خیلی کمتر شد عزیز.رفتم سونو خداروشکر مشکلی نبود❤

خداروشکر گلم 

انشاالله یه بارداری خوب داشته باشی و نی نی رو سالم بغل کنی

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکا بی بی چک پریروز و دیروز منم باهم خیلی فرق نکرده بودن. به دلت بد راه نده. مهم اینه مثبته هنوز

جدي ميگي؟شوهرم ميگه يكم پررنگ تره امامن تفاوت چنداني نميبينم☹️يكشنبه ميرم ازمايش . تو ازمايش نرفتي؟

خداياشكرت....❤️ 
جدي ميگي؟شوهرم ميگه يكم پررنگ تره امامن تفاوت چنداني نميبينم☹️يكشنبه ميرم ازمايش . تو ازمايش نرفتي؟

من شنبه احتمالا ازمایش بدم عزیزم. برای این که خیالت راحت بشه عکس بی بی ها رو اپلود کردم

https://uupload.ir/files/swzy_52c959f9-77f2-4a9d-bde0-81492e1ff60a.jpeg

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام.بی بی چک خودکاری که دیشب زدم باز صبح نیگاش میکنم یه هاله کمرنگ انداخته.در کل همه بی بی چکام تا ...

نگران نباش عزیزم. احتمالا دیرتر نی نی به دلت چسبیده. انشالله مامان شدی

من شنبه احتمالا ازمایش بدم عزیزم. برای این که خیالت راحت بشه عکس بی بی ها رو اپلود کردم https://uu ...

دست گلت درد نكنه فداتشم😍برا من دوتاش مثل دوتاي پايينيه😍يادم رفت روز چند بودي😂

خداياشكرت....❤️ 
دست گلت درد نكنه فداتشم😍برا من دوتاش مثل دوتاي پايينيه😍يادم رفت روز چند بودي😂

من یه روز قبل تو انتقال داشتم اما جنینام چهار روزه بود. با این حساب باهم یکیه سن جنینامون چون جنینای تو پنج روزه بودن. 

من یه روز قبل تو انتقال داشتم اما جنینام چهار روزه بود. با این حساب باهم یکیه سن جنینامون چون ج ...

اوخي ننه😍😍انشالله هردومون چهارشنبه با خبراي خوش از مطب برگرديم😭😭من سه شبه نميتونم خوب بخوابم توهم اينجوري هستي؟

خداياشكرت....❤️ 
اوخي ننه😍😍انشالله هردومون چهارشنبه با خبراي خوش از مطب برگرديم😭😭من سه شبه نميتونم خوب بخوابم توه ...

اره منم. همش انگار بیدارم😑

انشالله ازمايشامون خوب باشه😍

انشالله من از بس عجولم از صبح به همسرم گیر دادم همین امروز ازمایش بدم. حالا ببینم راضی میشه🤣