2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044716 بازدید | 684406 پست
تاریخ پریودیم با تو یکیه یادت نیست هردو روز ده بودیم رفتیم سونو

خب حافظه داری تو دختر 🤭🤭خب من دوره ام ۲۸ روزه ، الان من تاریخ پریودم گذشت 

پس همین که پریود نشدی یعنی جواب مثبت گرفتی ، مگر این که تاریخ پریودت منظم نباشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
شنبه

چرا فردا صبح نمیزنی😈😈😈

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@bopo     @لی_لا1     @nazaniin۷۴     @faribakhanoomi   ...

عزیزم ۱۸۰۰کمه ولی خب اگه خدایی نکرده مشکلی بود که توسونو معلوم میشد ...من مطب بودم یه خانومی ۳۴هفته نینیش ۲۶۰۰بود دکتر گفت عالیه وزنش ...فک کنم پسر منم مثل نینی شمابشه دکتر دیروز برام سونو نوشت گفت باید ببینم درست رشد میکنه ...همسایمون ۳۵هفته و۴روزه سونومعمولی  رفته وزن بچه خوب بوده ولی دکترش گفته داپلر بده ضربان قلبش کم بوده و سن جنین دوهفته کمتر از ین بارداریش بوده گفتن شاید مشکلی داره دیشب تا۴صبح توبیمارستان نگهش داشتن دوبار nstوسونو بیوفیزیکال گرفتن دیدن نرماله اومده خونه ولی احتمالا شنبه بستریش کنن  

من روز سه و چهار ترشح های عجیب و درد پریودی و تیر کشیدن تخدون چپ داشتم بعد تموم شد😐دیگه فقط گاهی تی ...

به سلامتی توام مثبت شدی ، منم دقیقا روز سوم و چهارم یه سب این شکلی شدم 😍😍

خب حافظه داری تو دختر 🤭🤭خب من دوره ام ۲۸ روزه ، الان من تاریخ پریودم گذشت  پس همین که پریود ...

منم ۲۸ روزه اس

نه دقیق همیشه

ولی خوب میگن بخاطر داروها نمیشیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اولين نفري بودي كه وقتي گفتم ترشح دارم بهم با كلي انرژي گفتي مامان شدي مطمئن باش😍😍😍😍الهي هم ...

ممنونم عزیزم.من مطمئن بودم مثبتی عزیزم.تبریکم تو همون ترشح کفتم بهت.یادته😂دیروزم گفتی پهلوم درد میکنه دیگه من گفتم ۱۰۰درصده.خداروشکر😍

چندتا مامان داريم اين ماه خدايا شکرت هورااااااااااااا

رها وقتشه بی بی رو بزنی😈😈😈😈😈😈😈

بچه ها بجه ها بخدا بي بيم مثبت شد😭😭😭😭😭😭😭😭

وااااای اااای جوووووونم عشقمممم 

مباااارکه 🥰🥰😍😍😍😍😍 دیدی گفتم توام مثبتی 

خدا برات نگهداره نی نی هاتوووو ❤❤

به خدا خیلی وقتی بی بی مثبت دیدم همتونو  دعا کردم که امسال همه مامان بشیم و خدا دل کسی نشکنه 

من روز سه و چهار ترشح های عجیب و درد پریودی و تیر کشیدن تخدون چپ داشتم بعد تموم شد😐دیگه فقط گاهی تی ...

من دلم برات روشنه عزيزدلم😍من ديشب پهلو درد عجيبي داشتم كه ميزد به كمرم و پادرد زياد امروزم سرم بدجور صبح گيج رفت طوري كه ١٠ دقيقه دراز كشيدم تا اوكي شدم و همينطور سردرد دارم. فكر كنم نصفش عوارض داروهاست☹️

خداياشكرت....❤️