2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
من به نظرت يك شنبه و سه شنبه بدم خوبه؟

زودتر ازمایش بدیم دکتر قبول داره؟منم تاریخ ازمایشم ۴شنبه هست ولی اگه مثبت شد همون روزفقط میتونم برم مطب وباید برم اخه داروهام تا۴شنبه است فقط

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي جدي راست ميگي ؟ من فك ميكنم تعيين جنسيت فريز 

نه بابا ربطی به تعیین جنسیت نداره عزیزم ،کلا وقتی تعداد تخمک زیاد باشه یا اینکه عملی قرار باشه انجام بشه فریز میکنن 

من دوبار انتقال داشتم که هر دوبار فرش بود و متاسفانه منفی ،الان خیلی پشیمونم چون جنین هام الکی هدر رفتن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره باورت ميشه😭😭😭

دیگه گریه نکن خوشحال باش

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی 🙏 البته عکست برا من من باز نم ...

فداتشم عزيزدلم سلامت باشي الهي هممون حاجت روا بشيم😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم . نه یه دختر ۶ ساله دارم خدارو شکر . برا تعیین جنسیت رفتم که گفتن هیچی بهتون تعلق نمیگیره ...

سلام گلم ،خدا گل دخترت رو حفظ کنه 

چرا دیگه مورفولوژی صفر ناباروری محسوب میشه ،شما پیگیری کن حالا هزینه تعیین جنسیت رو اگر ندن هزینه داروها و پانکچر رو باید قبول کنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زودتر ازمایش بدیم دکتر قبول داره؟منم تاریخ ازمایشم ۴شنبه هست ولی اگه مثبت شد همون روزفقط میتونم برم ...

اخه شرايط طوريه بايد همينكارو كنيم وگرنه معلوم نيست كي بتونيم دكترو ببينيم. اگه چيه حتما مثبت ميشي😍😍😍

خداياشكرت....❤️