2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
فداي قلب مهربونت بشم الهي كه قلب نازشو ميبيني قربونت برم توهم برام دعا كن همه چيز خوب پيش بره😭😭

آمین عزیزم مطمعن باش 25روز دیکه قلبشو میبینی ولی بنظرم زود زدی اقد انتظار سخته تا بری سنو قلب من روز 8ام زدم الان که تقریبا 1ماه میگذره همه موهام ریخته از بس استرس قلبشو دارم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمین عزیزم مطمعن باش 25روز دیکه قلبشو میبینی ولی بنظرم زود زدی اقد انتظار سخته تا بری سنو قلب من روز ...

ديگه نتونستم طاقت بيارم من موعد ازمايشم پنجشنبه اينده هستش ولي دوروز زودتر ميرم كه بتونم برم پيش دكترم

خداياشكرت....❤️ 
من غروب زدم دوباره فردا صبح ميزنم🥺

شاید باورت نشه من ده بار بی بی چک زدم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
همين كه خطشو ديدم خدا ميدونه از ته دل براتون دعا كردم 😍

مرسی عزییییزم

منم امروز نماز کن فیکون خوندم همتونو دعا کردم❤

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

وای خدا چقدر این ماه ماهه خوبی بود❤😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
https://s17.picofile.com/file/8427640750/083DCBCB_0F91_47C9_9DB4_48F9845621A1.jpeg 😭😭😭😭😭😭 ...

چیکا جون،مباررررکه عزیزم⁦♥️⁩ خدا رو شکر،عیدیت رو امروز از پیامبر رحمت و مهربونی گرفتی 🌹خیلی خیلی مبارکت باشه👶👶

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
مثبت شدم باورت ميشه توروخدا😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی 🙏

البته عکست برا من من باز نمیشه 😣😊

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اتفاقا من سه شنبه ميرم ازمايش كه چهارشنبه بتونم برم پيشش😭

مواطب چهارشنبه سوری باش

قربونت برم من مطمئن باش خدا دامن تو هم سبز میکنه .منم بعد از فوت پدرم اولین باره ذوق کردم از ته دلم ...

خدا نکنه فدات شم خدا پدرتو بیامرزه روحشون شاد. انشالله عزیزم فدات مهربونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤