2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها بجه ها بخدا بي بيم مثبت شد😭😭😭😭😭😭😭😭

مبارکه مبارکه مبارکه عشقمممممممم خیلی خوشحال شدم من خواننده خاموشم هر کدومتون مثبت میشین خیلی ذوق میکنم

تویی ک الان انقد حال دلت خوبه برام دعاکن شنبه قلب بچم رو بیینم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا باورت ميشه من همش نگاهش ميكنم باورم نميشه😭😭😭فداي قلب مهربونت بشم الهي

حالت رو قشنگ درک میکنم. من هر روز صبح یه بی بی چک میزنم که با روز قبل مقایسه کنم ببینم پر رنگ تر شده یا نه😅

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
مبارکه مبارکه مبارکه عشقمممممممم خیلی خوشحال شدم من خواننده خاموشم هر کدومتون مثبت میشین خیلی ذوق می ...

فداي قلب مهربونت بشم الهي كه قلب نازشو ميبيني قربونت برم توهم برام دعا كن همه چيز خوب پيش بره😭😭

خداياشكرت....❤️ 
اولين نفر به مامانم زنگ زدم امروز سه هفته هستش مامان و بابام بخاطر من روزه ميگيرن روزاي پنجشنبه رو و ...

واااااای چیکاااااااا 

خداروشکررررررر

تبریک میگم عزییییییزم

من ذوق

من قش برای مثبتیش😍😍😍😍😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
كجايي هستي؟

من تهرانم

خانواده ام شهرستان

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من غروب زدم دوباره فردا صبح ميزنم🥺

توروخدا برای منم دعا کن😍😍😍😍😍😍😍

واااااای چیکاااااااا  خداروشکررررررر تبریک میگم عزییییییزم من ذوق من قش برای مثبتیش😍😍😍😍 ...

فدات بشم من عزيزدلم اگر بدوني چجوري تو شوكم اصلا يه حال عجيب و غريبي دارم الهي به همين وقت نماز اشك از سر شوق همتونو ببينيم از همين اشكايي كه دارم ميريزمو بند نمياد🥺

خداياشكرت....❤️ 
توروخدا برای منم دعا کن😍😍😍😍😍😍😍

انشالله تو ام مامان میشی همین ماه. انشالله همه بچه هایی که انتقال دادن،دم عیدی دلشون شاد بشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️