2777
2789

هم دانشگاهیم بود وواقعا من رازامم پیشش میگفتم فک میکردم مث خودم ساده وخوبه تااینکه باردار شد وزایمان کرد واین ترم داره میاد میره ۴یا۶ماه اززایمانشم گذشته سزارین بوده بعدچون دانشکده ما پله داره واسانسورم داره این کارت اسانسور گرفت باهاش بره بیاد تااینکه من باردارم شدم وما۵بودم که بدلیل اینکه کارت اسانسور تمام شده بود ازش خواستم کارتشو بده بمن چون باید بعداز یه دوره برگردونن دانشکده واینم برنگردونده بود ومنم بخاطر پله هاشدیدا سختم بود بهش گفتم میشه کارتتو بدی من شرایطم اینه اول تبریک بارداریمو گفت بعدش گفت راستش من خودم داغونم لازمش دارم منم گفتم باشه اگه خودت لازم داری عیبی نداره وتمام الان نمیدونم باچه رویی دائما میادازم جزوه میگیره واقعا ۶۰باراومده گرفته منم دلم براش میسوزه ونمیتونم رک بهش بگم نمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید واقعاشرایط جسمی خودشم خوب نیست، سزارین برای بعضی ها دوره نقاهت طولانی داره

اگه واقعا همون جزورم بهش میدادم فقط به این امید بودکه میگفتم شاید سزارین تاچندماه نقاهت داشته باشه ولی میگن تا۴۰روز بیشترنی

شاید واقعاشرایط جسمی خودشم خوب نیست، سزارین برای بعضی ها دوره نقاهت طولانی داره

اصلنم اینطور نیست 

سزارینت خوب باشه چند روز بعد میتونی راه بری 

انقد دوره طولانی ندارع 

تا این موقع حالت خوب شده

اگه واقعا همون جزورم بهش میدادم فقط به این امید بودکه میگفتم شاید سزارین تاچندماه نقاهت داشته باشه و ...

ازلحاظ بخیه اره ولی من خودم بعد زایمان چندین ماه کمر درد بدی گرفتم ، وقتی میخوابیدم با کمک بقیه باید بلند میشدم، میگم شاید ایشونم همینطورن، ولی اگه حس میکنی روبراهه، یعنی داره خودخواهی میکنه

عزیزم دوستت ی سواستفاده گره مشکلم نداشته فقط نمی‌خواسته بده

نمیدونی هربارکه نگاش میکنم حالم بهم میخوره ازش ادم چقدمیتونه خودخواه باشه که منیکه باردارم وشرایطم سخته اون کارت حقه منه نمیدتش