2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044652 بازدید | 684401 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين همه دوغ ميخورديحالت تهوع نداشتي؟

نه حالت تهوع سردرد اینا نداشتم شکمم یذره بزرگ شده بود تخمدان هام از دوروز قبل پانکچر درد میکرد واشتهام کم شده بود درهمین حد.بهم گفتن خیلی رعایت کنم ۱۵ تاتخمک داشتم.

یا رب العالمین
منم دوسه روزه  گاهی درد پریودی دارم.استراحت کردی شما؟

به فال نیک بگیر انشالله مامان شدی. اره عزیزم اکثرن دراز کشیدم. البته در طول روز چندباری هم دور خونه قدم میزنم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
پس جنین فریز بود؟ من یبار چندماه پیش تخمک گیری داشتم جنینام نموندن انتقال کنسل شد

بله عزیزم. من ۱۳ تا جنین فریز کرده بودم

و یه سوال دارم من ۲۵ بهمن اولین روز پریودم بوده با این وجود کی برای دیدن ساک حاملگی میتونم برم؟۹

بچه ها کسی جواب این سوال رو نمیدونست؟

واي جدي ؟ هيجي نميدن شما هم؟ هفته بعد ٤ شنبه ،تعرفه زياد بشه احتمالا ابن سينا هم بالارفته هزينه تعيي ...

از ۱۵ بهمن همه مرکزا ۲۰درصد گرون کردن شانس منم ۲۰ بهمن پانکچر شدم! تکمیلی ما هم که ناباروریه از ۷تومنه پانکچر فقط ۲۸۰۰ دادن! 

منکه خیلی سردرنمیارم ولی بنظرم به هردومیخوره

منم به نظرم اومد به جفتش میخوره .آبجیام میگن چون خرس داره پسره.منم چیزی بخرم عوض نمیکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️