2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها پودر اینوفولیک با لووکسین تداخل داره ؟؟  چه جوری جفتشو قبل از صبحانه بخورم ؟

عزیزم حتما نباید ناشتا باشی دکتر پرسیدم گفت هر ساعتی راحتی بخور منم چون صبحونه زودمیخورم اینوفولیک رو ۱۱ صبح و ۱۱ شب که معدم پر نبود میخوردم

با معده پر تهوع میاره

شما روزی چندتا میخوردید ؟من ۶تا یه میل داد روز ۱۰ سونو شدم ضخامتم ۶ونیم بود دارو کرد روزی ۱۰ تا یه م ...

من روزی دوتا استرادیول دوتا استرومارین

چرا بنظرم خیلیه!ولی چیزی نمیدونم راجع بهش

منم ریزش مو شدید گرفتم شما که ۱۰تا میخوری

گشنه ات نمیشه؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آ اس آ چيه؟ 

قرصه براي رقيق شدن خون 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شما روزی چندتا میخوردید ؟من ۶تا یه میل داد روز ۱۰ سونو شدم ضخامتم ۶ونیم بود دارو کرد روزی ۱۰ تا یه م ...

خوب چرا پنج تا  دو میل نداده!؟

از دوستم پرسیدم گفت نه ضرر نداره میگه منم روزی چهارتا دومیل میخوردم چیزی نیست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بله عزیزم من زنگ زدم پرسیدم چون پریود منم یا ۱۴ یا ۱۵فروردین هست و میخوام وارد سیکل بشم به امید خدا

ممنون عزیزم انشالله این سری خدای مهربون یه گل پسری خوشگل وناز بهت بده پس احتمالا من باید یه سیکل دیگه ام صبر کنم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم بعد از پانکجر پریودتون  عقبم افتاد ؟ سه ماه پیش من پانکچر داشتم نمی دونم از اونه که پریود ...

نه . پریود اول بعد پانکچر که 9 روز زودتر شدم. بعد اون هم برام انتقال دادن. بعدم که منفی شدم و داروهارو که قطع کردم بعد 4 روز پریود شدم که دقیق افتاد رو موعد پریودیم. ماه سوم هم هنوز نرسیده برام نمیدونم سروقت میشم یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقدر امضات قشنگه نازنین 😍 کاش من این روزها رو ببینم 🥺

قربونت برم من عزیزم مطمین باش به زودی نینی میاد تودلت 😘😘😘😘😘شماوثمین جون دوتاییتون قراره باهم نینی داربشید ایشالا اردیبهشت 😍 

بچه ها منم دی ماه پانکچر شدم 

به منم گفتن بعد از عید بیا برای انتقال 

ولی من میخوام خرداد برم برای انتقال 

به نظرتون دیره خرداد ؟ جنینا ضعیف میشن ؟

و سوال دومم اینه که ماه رمضان روزه بگیرم بده ؟؟

بچه ها یک ماه بعد از هیستروسکوپی پری عقب میفته؟ ماه پیش ک عمل شدم، از همون روز ب مدت یک هفته خونریز ...

دوستای گلم اگه جواب سوال منو میدونید لطفا راهنمایی کنید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻