2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044760 بازدید | 684409 پست
سلام من کرمانشاهم، دکتر رضاوند.. نه خودشون خواستن من اصن نمیدونستم چی هس

اهان ممنونم از جوابت.....بخاطر ضخامت رحمت گفت پی ارپی کنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار عزیزم خوشحال میشم

فدات بشم ممنونم گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام بچه ها من امروز ازمایش بتا دادم جوابش ۵۴۹۰بوده و امروز روز ۱۶بعد انتقال هستم توروخدا بگید احتما ...

چقد عاااالی عزیزم 😍😍😍😍

مبارک باشه  گلم 🌹🌹🌹🌹حتما دوقلو هستش😍😍😍 عددت خییلی بالاست😍😍😍

ايشاله عزيزم چند تا برات انتقال دادن كيفيتهمه جنين هاتون خوب بودن؟

يه دونه فقط، آره همه شون گريدAبودن، دکتر گفت توي هر انتقال 30-40 درصد احتمال موفقيت هست، وقتي دوتا انتقال بدي، اين احتمال 60-80 درصد نميشه بلکه فقط 5 درصد احتمالش ميره بالا، بهم گفت جنين هاتو هدر نده، يه دونه، يه دونه انتقال بده.

نه والا، درد معده دارم، توهم بارداري گرفتم.🤣🤣

بزن دیگه😄

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
يه دونه فقط، آره همه شون گريدAبودن، دکتر گفت توي هر انتقال 30-40 درصد احتمال موفقيت هست، وقتي دوتا ا ...

ايشاله   با همون يه جنين باردارين به اميد خدا،همسرتون هم ازمايش هاش نرمال بود؟

خدا کنه عزیزم.....شما چیشد هنوز بهت نگفتن 

نه عزیزم. هنوز در برزخیم. زنگ زدم میگه سرمون شلوغه تا شنبه باید صبر کنین. چه میدونم عذاب من یکی دو تا که نیست. توکل بر خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰