2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
خدا کنه عزیزم خیلی ناراحتم 

ناراحت نباش گلم بسپار بخدا که خودش به قشنگترین شکل خوشحالت کنه فقط باید خدا برامون بخواد باور کن اگه خدا بخواد یدونه جنینم که باشه مادر میشیم توکل بخدا

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاای بود عزیزم .....با اجازه ات میخوام بزارم تو تاپیکم ......خدا خیرت بده ایشااله

بزار عزیزم خوشحال میشم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خانوما بیاین حالم خیلی بده 😭😭😭 امروز رفته بودم سونوی ان تی گفتن ضخامت ...

آخه چرا اینجوریه این همه استرس تا بارداری بعدشم باز همه ش استرسه😔 واااای عزیزم خیلی ناراحت شدم توکلت به خدا باشه 

ولی تورو خدا انقدر خودتو ناراحت نکن هنوز که هیچی مشخص نیست 

برای خواهر منم ان تی مشکوک بود آمینوسنتز کردن خدارو شکر هیچ مشکلی هم نداشت و اتفاقی هم نیفتاد الان دخترش ۴ ماهشه ..همکارمونم که با ای وی اف باردار شده بود این اتفاق افتاد براش اونم امینو سنتز شد و الان بچه ش یک سال و چند ماهشه

اینا فقط یه احتمالی میدن که بررسی بیشتر بشه هیچ چیز قطعی نیست 

😂😂😂😂😂ایشالا مامان شدی رفته  یکم مشکل هزینه داشتیم نتونستم برم دنبال درمان

چرا دولتی نمیری

ماهم کلشو با وام و سختی جور کردیم 

این ماهم برای انتقال دوباره وام گرفتیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خوبید همگی. من دو هفته پیش انتقال جنین داشتم و روز دهم بی بی چک مثبت شد و تکرر ادرار شدید دارم ...

مبارك باشه عزيزم، بسلامتي انتظار كشيدنت تموم شد خداروشكر🌷 

حتما تيتر بتا بده كه روند افزايشيش رو دكتر بيينه، تحت نظر باش.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خدايا حكمتتو شكر يكي تاپيك زده بدون اقدام فقط با دوبار رابطه محافظت نشده بي بي چكش امشب مثبت شده🤕🤕 ...

دختر خاله من با کاتدوم و قرص اورژانسی حامله شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
روز ۱۲  خیلی درمونده شدم  نمیدونم دیگه باید چیکار کنم  هم جنینام خوب بودن هم دکتر ...

انشاالله که دوروز دیگه بتات بره بالا

اگرم نرفت که ایشالا طبیعی باردار بشی یا خدا بزرگه دوباره شروع میکنی