2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دقیقاااااااا من واسه چی سحرخیزم! منتظر شدم بره رفتم وای فای روشن کردم😂

آخه من الان وایفارو خاموش کنم ، ولی وقتی تو آپارتمان زندگی میکنی و از بالا و پایین و چپ و راست وایفا داریم اونو چکار کنیم ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
https://uupload.ir/files/28ul_16153554070094556628112442377539.jpg

مبارکه عزیزم انشالله نه ماه رو به شادی و سلامتی بگذرونی و نی نیت رو(نی نی هات رو) بسلامتی بغل بگیری

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه من الان وایفارو خاموش کنم ، ولی وقتی تو آپارتمان زندگی میکنی و از بالا و پایین و چپ و راست وایفا ...

به نکته ظریفی اشاره کردی

امروز شوهرم اومد خاموش کنه همینو بهش میگم😂😂😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
😂😂😂😂ميگم بيا كادو بهش يه بسته بي بي بديم😂😂😂😂

حاضرم تا یکماه تامینش کنیم من فقط مثبت ببینم😂

ازمایش برام ذوق نداره ها فقط بی بی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
کی برام میخرید ؟ 😬😬😬

میگم حالا که بی بی نداری و بیکاری

بیا تستای خونگی رو اجرا کن ببینیم واقعی در میاد یا نه😁😄

😆😆😆😍😍😍 انشاالله بسلامتی در آغوشش بگیری عزیزم انشاالله یه نی نی ناز و تپلی و خوشگل و آروم باش ...

مرسی گلم انشالله قسمت تک تک منتظرا بشه ی بارداریو راحت و بدونه استرس

میگم حالا که بی بی نداری و بیکاری بیا تستای خونگی رو اجرا کن ببینیم واقعی در میاد یا نه😁😄

مثلا کدوم تست ؟ آخه تست های خونگی ام باید ادرار اول صبح باشه🤣🤣🤣🤣

كي بيام خواستگاري؟ خيلي تفاهم داريم لعنتي😂

اره لعنتی😂

دیشب فکر میکردم اگه قرار بادار باشیم انشاالله دوتامون باشم خیلی تفاهم داریم حیف از هم جدا شیم😁😁😁

كي بيام خواستگاري؟ خيلي تفاهم داريم لعنتي😂

از دست شما دوتا 

فقط دلم میخواد جفتی بی بی چکتون مثبت بشه 😬😬😬 

باید هر کدوم ۳تا بی بی چک مثبت بزارید تو گروه برای شادی و نشاط گروه

مثلا کدوم تست ؟ آخه تست های خونگی ام باید ادرار اول صبح باشه🤣🤣🤣🤣

نه بابا تو دیگه انقدر همورمون داری نیلز به صبح نداری

اون آسوناشو امتحان کن

اسونترینش قند 

امروز خوندم😂

میگه رو یه قند تو لیوان جیش کنید اگه قند حل شد باردار نیستید اگه دلمه تی شد بارداری🤢😂