2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
عزييييزم اينجوري خودتو از بين ميبري، يه تغيير و تحول بده تو خونه، چندتا گلدون بگير، سبزه عيد درست كن ...

عزیزمی واقعا راست میگی😘😘😘😘ایشالا بزودی تک به تک اعضای تاپیک مامان بشیم بحق حضرت زهرا 

عزیزمی واقعا راست میگی😘😘😘😘ایشالا بزودی تک به تک اعضای تاپیک مامان بشیم بحق حضرت زهرا 

ان شاالله عزيزم😘😘😍😍 

خيلي قوي باش♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ایشالا ک خیر و خوشی برات پیش میاد شما بعد سونو ازمایش ان تی هم دادی؟ دکتر من میگه برا د ...

سلام عزیزم. ممنونم

منم شنیدم بعضی‌ها نمیدن. اما من داده بودم. تو جواب‌ها هم بر اساس اطلاعات سونو همه تفسیرها برای هر قل جدا نوشته شده بود. 

مرسی عزیزم انشاله.اونقدر اذیت شدم که نگو.هنوز اینجا نمیگفتم بچه ها ناراحت نشن.من هم سونو سه بعدی رفت ...

آره تو‌ خیلی قوی هستی. صدات در نیومد. من هر بار اومدم قشقرق به پا کردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خوب معمولا سه تا دو روز میزنن ولی دکتر من گفت ۲تا ۳ روز بزن. اره منم خونه تزریق کردم تزریقش اصلا مثل ...

جون به تیکرت. الهی بگردم تو انقد دراز کشیده بودی این مدت، همش منتظرم به سلامت بزایی راحت شی🤣

مرسی عزیزم انشاله.اونقدر اذیت شدم که نگو.هنوز اینجا نمیگفتم بچه ها ناراحت نشن.من هم سونو سه بعدی رفت ...

اای جااان 😑😑 مگه شهر خودتون این امکانات نداره ؟ 

چقدر کار پر ریسکی بوده که تو ماشین ۸ ساعت جابه جایی تحمل میکردی عزیزم ؟😐😐😐 حالا خداروشکر همه چیز عالی پیش رفته و نی نی ها و خودت حالتون خوبه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
جون به تیکرت. الهی بگردم تو انقد دراز کشیده بودی این مدت، همش منتظرم به سلامت بزایی راحت شی🤣

سلام عزیزم قربونت برم مهربونم انشالله توام بقیه دوران بارداریت راحت بگذره دو قلوهای کوچولوتو بغل بگیری. وای اره من که از استراحت مردم حالا یکی دو روزه همش نشستم عشق میکنم واسه خودم. فقط از دیشب دندون درد شدید گرفتم 😐😐راستی تیکرم واسه ۲۵ امه ولی دکتر دیشب گفت زایمانت باشه واسه ۲۷ام 

سلام عزیزم قربونت برم مهربونم انشالله توام بقیه دوران بارداریت راحت بگذره دو قلوهای کوچولوتو بغل بگی ...

آخیی، عیب نداره. این دو روزی که نشستی حساب نبود   

مرسی مهربون، انشالله به سلامت و خوشی فارغ میشی. دندون دردت هم ایشالله پیگیری میکنی چیزی نیست.

میذاشتی 30 ام زایمان میکردی، هر 4 سال براش تولد میگرفتی تلافی این روزها رو درمیاوردی   

دوستان قدیمی کجایین دلم براتون تنگ‌شده 😍😍 نمی‌دونم کسی منو یادش میاد یانه 😬بعد چندماه اومدم  ...

سلام عزیییییزم.خوبی😍منم خیلی نمیرسم سربزنم.دبگه

دخترگلت خوبه.راه افتاده دیکه؟😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خوب معمولا سه تا دو روز میزنن ولی دکتر من گفت ۲تا ۳ روز بزن. اره منم خونه تزریق کردم تزریقش اصلا مثل ...

ممنونم از پاسخگوییت عزیزم . انشالا به موقع نی نی نازتو بغل بگیری❤

اضافه کردم عزیزم  شما دیگه اولین نفری 😍😍😍  همه منتظر آزمایشت هستیم 😍😍😍البته خدا رو ...

❤💜❤💜❤💜 

خودم دل تو دلم نیست برم دوباره آزمایش بدم 😬😬😬

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم