2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044576 بازدید | 684400 پست
میخوای از طب سنتی معتبر بپرس دکترا که بعضیاشون بکل قبول ندارن.جنین هاتون را نمیخواید انتقال بدید؟

چرا انتقال میدم گلم حتما اگه خدا بخواد. ولی خب همسرم الان یک ماه تا پونزده فروردین استراحت کنه. بعدش رژیم بزاره چون بهتره حداقل پنج شیش ماه رژیم باید باشه قبل میکرو. این وسط ها منم انتقال میدم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداخیرت بده امیدوارم کردی دفعه قبل انتقال دادم دوتاجنین۵روزه بود ک نشد این سری دومرحله ای بودم &n ...

دو مرحله ای خیلی خوبه . من و شادن جون هم با دو مرحله ای مثبت شدیم. ان شاالله شما هم مثبتی 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سوال ماقبل اخر اخه گزینه من توش نیس. من 3 تا جنین فریز انتقال داده بودم. این گزینه ها مال فرش نیس؟

فرقی نمیکنه سن جنینی که انتقال دادند مهمه که چند روزه بوده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مممون زدم.کجای نمودار درصد منه؟ من یبار میکرو کردم جنین ها نموندن والان میکروی دوممه که انتقال دادن ...

اطلاعاتتو که زدی calculate رو بزن پایین صفحه برات یک نمودار میاره که از انتقال اول تا انتقال ششم هر بار چند درصد شانس موفقیت داری

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره عزیزم کلا اون مرکز خیلی مضخرف بود. الکی الکی میخواستن ما رو بفرستن واسه جنین اهدایی.  من م ...

خداروشکر عزیزم که جواب تلاش هاتونو گرفتین. ما که همش آب در هاون کوبیدنه. مرکز منم جنین شناسی خیلی گنگه. الان یک هفته سده نه بهمون گفتن چه تعداد تخمک کشیدن. نه چه تعداد جنین تشکیل شد و نه گریدشون. میگن سرمون شلوغه دم عید😑 انگار مغازه تره باره. از اول هم گفتن اسپرم اهدایی. البته خداییش شرایط شوهر منم خرابه. تمام نکات رو هم رعایت کرده گناهی رژیمش هم سخت انجام داد و کلی مولتی ویتامین و ... هیچ تغییری نکرد. فقط تعدادش بالارفت و dfi اش بهتر شد. حالا من گفتم این بسته رو انتقال بدم بیام تهران هم انجام بدم نشد برم سراغ اهدایی. اره منم اول همه رفتم ابن سینا رو دیدم که  خوشم نیومد واسه همین اومدیم شهرمون. حالا بیام یک سر مام و رویان رو هم چک کنم. البته مد نظرم بیشتر مام هست. تا خدا چی بخواد🤲🌷 یعنی میشه ما هم نتیجه بگیریم نریم سراغ اهدایی. توکل بر خدا. من آرزوم بود دو تا سه تا بچه. با این وضع همسر به یکیش هم راضیم☹️

خداروشکر عزیزم که جواب تلاش هاتونو گرفتین. ما که همش آب در هاون کوبیدنه. مرکز منم جنین شناسی خیلی گن ...

ان شاالله عزیزم جواب میگیرین. باور کن منم اون اوایل که تو اون مرکز بهمون گفتن جنینا رشد نداشتن و باید برین جنین اهدایی همش گریه میکردم و میگفتم میشه منم مامان بشم؟ یعنی میشه منم بیام و از  تکوناش بگم؟ بالاخره خدا جواب دلم رو داد یکم طول کشید اما بالاخره شد اونی که میخواستم. مطمئن باش بالاخره شما هم مامان میشی. شاید یکم طول بکشه شاید اذیت بشین اما بالاخره خدا مراد دلتون رو میده. ان شاالله خیلی زود بیای اینجا و خبر بارداریت رو بدی😍😍😍😍

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ان شاالله عزیزم جواب میگیرین. باور کن منم اون اوایل که تو اون مرکز بهمون گفتن جنینا رشد نداشتن و بای ...

وای گلم خدا از دهنت بشنوه. انشالله انشالله🤲♥️🌷❤️

آخه مال من ۲/۷ هستش گفته بودم عزیزم دکترم بهم ال دی نداد قبل شروع سیکل با اینکه کیست آندمتریوز داشتم ...

عزیزم قرار نیست این مدلی مقایسه کرد آخه 

حتما شرایطی دیده که سیکل کوتاه رو انتخاب کرده، اصلا نگران نباش 😉 

سلام عزیزم من دارو خاصی مصرف نمیکنم ک بخوان دوزشو ببرن بالا  شیاف پرژسترون ک هر ۱۲ساعت بود گفت ...

عزیزم این همه دارو😅😅😅😅 همه هم خاص هستن

این جور مواقع اگر آسپرين داشته باشی یا انوکسا قطع میکنن و دوز پروژسترون رو زیاد میکنن

مثلا من دو تا شیاف 400 داشتم، تبدیل شد به یک شیاف و دو تا آمپول 

زینبی جان به دادم برس بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم. خیلی وزنم زود میره بالا. بخدا خیلی رعایت میکنم. ص ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ درم میکنم گلم 

ولی نگران نباش این احتباس آب و نمک هست که این مدلی داره وزنت بالا میره، با زایمان و شیردهی خیلی سریع جمع و جور میشی، بهت قول میدم

فقط نمک رو حذف کن عزیزم 

همیشه فشارت رو چک کن کافیه گلم، به خودت هم استرس نده عزیزم 

غذا هم تحت نظر کارشناس تغذیه باش تا کمبود نگیره بدنت

عزیزم قرار نیست این مدلی مقایسه کرد آخه  حتما شرایطی دیده که سیکل کوتاه رو انتخاب کرده، اصلا ن ...

زینب جان سلام خوبی 

عزیزم میتونی منو درباره بیماری سفیلیس کمکم کنی آزمايش vdrl من مثبت شده 

تو رو خدا بگو برای جنین مشکلی پیش نمیاد این دکترا که قشنگ آدمو راهنمایی نمیکنن از دیروز که فهمیدم حالم خوب نیس کارم شده گریه 

زینبی جان تو رو خدا تو واقعیت هارو برام بگو 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
سلام عزيزم  منو خاطرت هست عزيزم؟ كه بچمو سر زايمان از دست دادم 😔 رفتم عكس رنگي انداختم براي ...

سلام عزیزم اره گلم، من شما رو جون با هم باردار بودیم یادم هست کامل، دیگه اون اتفاق که جای خود

آره گلم، حتما بفرست عزیزم