2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044655 بازدید | 684401 پست
دور از جونت😂ادم خل و چل شاخ و دم نداره كه 😂

آخه اگه یادت باشه من روز ۵ که گذاشتم یه هاله خییییلی کمرنگ داشت که من خودم به خاطر کیست از این هاله ها زیاد دیده بودم ، حداقل تا روز ۸ صبر کن 😂😂😂 خیالت راحت مامان شدی فقط جووون من صبر کن و بیبی چک نزار 🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یک روز قبل شما بودم. چهارشنبه انتقال داشتم. میشه شش روز.  وای یعنی میشه خدا، واقعا به ...

الهی آمین انشالله میشه . تو و چیکا و نازیلا جون و همه عیدیتونو از خدا میگیرین 

خدای من خدای معجزه هاست . 
آخه اگه یادت باشه من روز ۵ که گذاشتم یه هاله خییییلی کمرنگ داشت که من خودم به خاطر کیست از این هاله ...

اين دفعه زودتر بذارم بچه ها منو ميكشن😂ولي تا حدودي مطمئنم خبري نيست وگرنه حداقل بعداز خشك شدن بايد هاله مينداخت☹️انشالله روزي بقيه بچه ها بي بي چك مثبت پررنگ😍

خداياشكرت....❤️ 
اين دفعه زودتر بذارم بچه ها منو ميكشن😂ولي تا حدودي مطمئنم خبري نيست وگرنه حداقل بعداز خشك شدن بايد ...

فکر منفی نکن . بگو خبرای خوبی هست . بگو من مامان شدم ولی بیبی زود گذاشتم عجول بودم . 😊😊😚

خدای من خدای معجزه هاست . 
آخه اگه یادت باشه من روز ۵ که گذاشتم یه هاله خییییلی کمرنگ داشت که من خودم به خاطر کیست از این هاله ...

ببین نازیلا جان همه اینا تقصیر توعه 😬 بچه ها رو چل کردی به هول و ولا انداختی 😅 

انشالا دو قلوهات میان حسابی انرژیت رو مصرف میکنن

من تو عمره بی بی چک هاله هم نداشتم. الان دارم میمیرم از ذوق نمیدونم چیکار کنم. انشالله خدا نا امیدم نکنه. 

انشالله خدا هیچکدوم از بچه ها رو نا امید نکنه🙏🏻😭

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
چیکاجان یعنی قبل عمل واریکوسل تحرک و‌مورفو صفر بود بعد  عمل بهتر شد؟

نه عزيزم تحرك كم بود مرفو و تعداد تقريبا خوب بود اما واريكوسل شديد داشت گريد ٣ دكتر همين كه معاينه كرد گفت بايد عمل بشه حتي قبل از سونو حرف اصلي رو زد بعدش رفتيم سونو اونجاهم گفت شديده بهتره عمل بشه

خداياشكرت....❤️ 
چیکاجان یعنی قبل عمل واریکوسل تحرک و‌مورفو صفر بود بعد  عمل بهتر شد؟

عزیزم الان که تو استراحتی فک نکنم بد باشه همسرت عمل کنه واریسشو.دو ماه بعد اگه قرار به بهبودی باشه نشون میده گلم. تا کارهای خودتو انجام میدی که دوباره وارد سیکل بشی. واسه ما فقط تعدادش یک مقدار کم بالا رفت. عملا تاثیر خاصی نداشت. واسه خیلی ها شنیدم غوغا کرده. مثلا دکتر اورولوژ همسرم یک مریضش با جراحی واریس از آزو اسپرمی به بارداری طبیعی رسیدن😑 ولی خیلی ها هم هیچی. فقط دکترش حاذق باشه بعضی پزشکا اشتباها رگ خونرسانی اصلی رو قطع میکنن خراب میشه بدتر

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰