2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ما ک زیاد مشکل نداریم شوهرم ک سالمه ومن تنبلی خفیف هم هزینش اینقد میشه؟ودارو زیاد باید مصرف کنم ...

فرقی نداره گلم ، فوقش هزینه دارو کمتر میدی 

پانکچر ۵۸۰۰ میگیرن 

۳۲۰۰ بابت انتقال میگیرن 

هربار سونو ۸۰ تومن ، من چون مطب میرفتم ۱۶۰ تومن میدادم 

توی هر نی ۲ الی ۳ تا جنین فریز میکن که بابت هر نی پول جدا میگیرن برای من ۳ تا نی بود شد ۱۲۵۰ تومن . دیگه حدودی خودت حساب کن 

چون مشکلی هم ندارید خداروشکر احتمالا نی بیشتری برات فریز میشه 

برلی تعیین جنسیت هم جدا ۳۸۰۰ میگیرن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من هم ذخیرم کمه  الان موضوع این نیست که به دارو‌ جواب نمیدی خوب ذخیره کم زیاد نمیشه ...

همسرم مورفو ۲% هست. کم هست.

من پانکچر میخواستم انجام بدم دکترم گفت نه 

اقدام طبیعی ۷_۸ ماهه داریم ولی فعلا نشده

اای جون دلم خدا نگهش داره برات و به سلامتی درآغوشش بگیری 😍😍😍🤲🤲🤲  دعا کن منم بتا بره بالا ...

قربونت عزیزم ممنونم‌ بابت دعای قشنگت😘😘

حتما میره بالا شک نکن فقط مثبت فکر کن الکی استرس نگیر مثل من آدم بعدش پشیمون میشه که چرا خودمو با اون همه استرس عذاب دادم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وا چه دکتری بوده اخه من بخاطر یه فولیکول ۱۷ و یه ۱۴ پانکچر شدم و خداروشکر هردو جنین شده و الان فریز ...

من میخواستم پانکچر کنم دکتر گفت نه 

آره خیلی ناراحتم اون ماهو از دست دادم با اینکه این همه آمپول هورمونی به خودم تزریق کردم.

دکترم فاطمه رزاقی هست ولی با این کارش ازش ناامید شدم