2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست
منم اردبیل بودم و رفتم تهران.به نظرم تا دکترخوب ویزیت نشدی اصلا ای وی اف نرو.اون همه دارو هورمونی و. ...

ممنون انشالله میرم دکتر خوب وشهر خوب اگ نشد ای وی اف میرم دیگ

خدایا شکرت بابت همه چی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه منم میکرو کردم . برای من پانکچر دومم با انتقالم و دارو حدود ۱۴ میلیون دراومد ، البته من بی ...

برای ما ک زیاد مشکل نداریم شوهرم ک سالمه ومن تنبلی خفیف هم هزینش اینقد میشه؟ودارو زیاد باید مصرف کنم؟من هرماه ی بسته لترزول و2تاامپول ناف میزنم 4 یا5 تخمک 20 تا25 دارم 

خدایا شکرت بابت همه چی
سلام همسر من ازواسپرمی هستن .لوله هایی که اسپرم را خارج کنه به صورت ماددزادی ندارن . به عمل پسا اسپر ...

قبل پانکچر نمونه نگرفتن بگن برا میکروخوبه یانه؟

جنین براتون تشکیل شد یا کلا جنین نشد؟برای ما دفعه اول از۶تاتخمک ۳تاجنین شد ضعیف بودن‌نموندن به انتقال نرسید دفعه هم شوهرم تقویتی داشت هم خودم و از۱۵تا تخمک ۸تا جنین شد ۳تاشو انتقال دادن ۵تاشو فریزکردیم

یا رب العالمین
قبل پانکچر نمونه نگرفتن بگن برا میکروخوبه یانه؟ جنین براتون تشکیل شد یا کلا جنین نشد؟برای ما دفعه ا ...

گیسو جان میشه بگی خودت و همسرت چه تقویتیایی خوردید؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جنین شناس اکثرا میگه.واسه دوستمو تسه هم کردن گفتن اسپرمش خوب نیست تو انتقال هم باز جنین شناس گفته بو ...

مگه چجور بودن که گفت احتمال دوقلویی زیاده؟

شما الان ۳ قلو هستن یا ریداکت‌کردن؟

یا رب العالمین
ای وی اف کردین؟ بعد گلم هزینش چقد میشه؟

بله عزیزم آی وی اف کردیم 

من دقیقشو حساب نکردم ولی کل هزینه هارو بخوام یه جا بگم شاید ۱۵ تومن شایدم بیشتر چون داروها خیلی گرونه واقعا 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
واي عزيزم هري قلبم ريخت چه قشنگ بود اين پستت 😭😭😭من پنجشنبه انتقال دادم تازه😢

انشاله مثبت میشین.دوستم مثبت شدنی روز۳_۴ایناترشحاتش شروع شدو کلا تو بارداری ترشح داشت

عزیزم شما فرش براتون انتقال دادن؟

نه عزیزم جنین من فریز بود آبان پانکچر شدم دی انتقال دادم چون هایپر شده بودم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
انشاله مثبت میشین.دوستم مثبت شدنی روز۳_۴ایناترشحاتش شروع شدو کلا تو بارداری ترشح داشت

انشاالله انشالله عزيزم كاش اين انتظار ٧ ساله تموم بشه واقعا🥺

خداياشكرت....❤️