2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
گیسو جان میشه بگی خودت و همسرت چه تقویتیایی خوردید؟

شوهرم دکتر گفت روزی یدونه ویتامین دی ویه اسپریژن بخوره کلا یه بسته اسپریژن خورد. ۲۵ روز کپسول رویال ژل خودم دادم بخوره.

خودمم دکترم سی تا فرتیل اید وژل رویال برام نوشت ومتفورمین روزی دوتا

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه چجور بودن که گفت احتمال دوقلویی زیاده؟ شما الان ۳ قلو هستن یا ریداکت‌کردن؟

کیفیتشون خوب بود.گرید آ بودن و بلاست.حالا رشد کردنی هم خوب رشد کرده بودن یاچی.اونا کارشونه میفهمن دیگه.ریداکت کردم عزیزم

من فقط امپول پروژسترون روزی دوتاباهم میزدم.به شماچی دادن؟

منو الان امپول پروژسترون نوشتن دوازده ساعت یکی تاروزچهارشنبه که انتقاله ان شالله ...ولی الان سی تا امپول نسخه کرده نکنه سی تاش باید بزنم تابعد انتقال  

ممنونم گلم خدا حفظش کنه و سلامت بغلش کنی

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت ان شاالله خیلی زود قسمت خودت بشه و بیای اینجا خبرشو بهمون بدی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
شوهرم دکتر گفت روزی یدونه ویتامین دی ویه اسپریژن بخوره کلا یه بسته اسپریژن خورد. ۲۵ روز کپسول رویال ...

مرسی عزیزم. انشالله با بتای عالی میای خوشحالمون میکنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منو الان امپول پروژسترون نوشتن دوازده ساعت یکی تاروزچهارشنبه که انتقاله ان شالله ...ولی الان سی تا ا ...

نه همون تا چهارشنبه راباید بزنی بعضی دکترا الکی زباد مینویسن دکتر قبلیم برامن ۶۰ تانوشته بود که گفتم شیاف کن ۳بسته شیاف نوشت ۶روز استفاده کردم کنسل شد الان دارم شیافای دفعه قبلیمو استفاده میکنم

یا رب العالمین
منو الان امپول پروژسترون نوشتن دوازده ساعت یکی تاروزچهارشنبه که انتقاله ان شالله ...ولی الان سی تا ا ...

اسیدفولیک هم از چندروز قبل پانکچر دکترم گفت روزی یکی بخورم من متفورمین هم ازقبل داشتم‌گفته فعلا بخورم

یا رب العالمین