2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044649 بازدید | 684401 پست
ممنون عزیزم  قرار که نبود میکرو کنیم ، ولی با این شرایط نباید فرصتو از دست بدیم ، آزمایشاتم ...

وای آره تا اوضاع اسپرم خوبه هر چه زودتر شروع کنین و جنین تشکیل بدین وگرنه وضعیت اسپرم سخت عوض میشه

ما اشتباه کردیم کلا دیر فهمیدیم  

شکل نرمالش 2 درصده که واسه میکرو خوبه حرکت تندش 3 درصد حرکت متوسطش 35 که مجموعش میشه 38 درصد اونم خ ...

لطف کردی که جواب دادی ،،، فعلا که دارو نداده 

خودمم مشکل دارم فعلا آزمایشاتم تکمیل نشده ولی اگه خدا بخواد و جور بشه حتما یه بار میکرو میکنم .

چندسال همسرم کوچکترین مشکلی نداشت الان ک مشکل پیدا کرده میترسم دست دست کنیم بکلی به صفر بکشه

اره دیگ چندساله توی شهرستان ک جواب نگرفتیم ، گفتیم یه سال پیگیر شیم مرکز ابن سینا ، بالاخره از صفر تا صد رو چک میکنن ومیفهمن مشکلاتمون از چیه . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای آره تا اوضاع اسپرم خوبه هر چه زودتر شروع کنین و جنین تشکیل بدین وگرنه وضعیت اسپرم سخت عوض م ...

آره بخدا ، میترسم از روزی ک کلا جوابم کنن ، خدا خودش کمک همه کنه که به آرزوشون برسون 

عدد بتات چند بود عزیزم؟ خوب منم اولین سونویی که رفتم ساک بود کیسه زرده هم خیلی کوچیک بود من نمیدیدم ...

اولین بتام چهار روز مونده به موعدت پریودم 200بود 

هفته چند شما رفتی سنو اولین سنو رو

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
شکل نرمالش 2 درصده که واسه میکرو خوبه حرکت تندش 3 درصد حرکت متوسطش 35 که مجموعش میشه 38 درصد اونم خ ...

لطف کردی که جواب دادی ،،، فعلا که دارو نداده 

خودمم مشکل دارم فعلا آزمایشاتم تکمیل نشده ولی اگه خدا بخواد و جور بشه حتما یه بار میکرو میکنم .

چندسال همسرم کوچکترین مشکلی نداشت الان ک مشکل پیدا کرده میترسم دست دست کنیم بکلی به صفر بکشه

اره دیگ چندساله توی شهرستان ک جواب نگرفتیم ، گفتیم یه سال پیگیر شیم مرکز ابن سینا ، بالاخره از صفر تا صد رو چک میکنن ومیفهمن مشکلاتمون از چیه

اولین بتام چهار روز مونده به موعدت پریودم 200بود  هفته چند شما رفتی سنو اولین سنو رو

خوب بوده بتات گلم نگران نباش . عزیزم هفته اصلا یادم نمیاد فقط یادمه روز ۱۵ انتقال ازمایشم مثبت شد ی هفته بعدشم رفتم سونو واسه ساک بارداری  ولی یادم نیست چند هفته زده بود تو سونو. 

عزیزم چهار تا راه داری. یک تخمک اهدایی برای آی وی اف. دوم هم رژیم غذایی سخت و مولتی ویتامین خیلی قوی ...

با اهدایی شوهرم مخالفه 

فعلا دارم اووبوست و اینوفولیک میخورم 

شوهرم مورفو ۲ هست

شادن جون شما افزایش وزنتون از کی بیشتر شد؟

عزیزم دقیق نمیدونم ولی تا ماه چهارو پنج خوب بودم یعنی دکترم راضی بود نرمال بالا میرفت، اینم بگما قبل از اینکه باردار بشم خودم اضافه وزن داشتم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مررسی عشقم ، موقع زایمانت منو اگه تونستی یاد کن . انگار چند هفته دیگه زایمان میکنی به سلامتی . راستی ...

چشم عزیزم، خدا خودش کمک هممون کنه❤

فکر کنم یه چهار پنج هفته ای دارم البته میخوام سزارین کنم ولی فعلا دکترم بهم تاریخ نداده سونو که میرم هر دفعه یه تاریخی میزنه

نی نیم پسره

شما بچه نداری؟ انشاالله که دوقلوی سالم تو دلت داری یه دختر یه پسر😍 البته هرچی که خودت دوست داری خدا بهت بده

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بعداز انتقال چیا اضافه شد من گفتن بهم روزی دوتا پروژسترون تاروز انتقال

من فقط شیاف داشتم و فولیک اسید و پردنیزولون ،فولیک هم بخور

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله انشالله 🤲🤲😍😍😍  شما جنینت چند روزه بود ؟پس الان بچه داری ؟

من جنینم سه روزه بود عزیزم..بله الان باردارم شکر خدا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم به نظرم پیش یه دکترخوب ویزیت شو مثل دکتر نصر وعلیرضایی تومام.احتمالش زیاده طبیعی باردار بشی.به ...

متخصصه یعنی .اتفاقا من تصمیم گرفتم دکترمو عوض کنم

خدایا شکرت بابت همه چی