2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست
سلام دوستان در چه حالید ؟ روزها چرا کند میگذره 😏 @shadennn     @لی_لا1   &nbs ...

سلام عزیزم، والا دیر که چه عرض کنم برای من اصلا نمیگذره انگار😕 دارم لحظه شماری میکنم چهارشنبه بشه برم سونو ببینم وزن نی نیم چقدر اضافه شده دقیق میشه دو هفته فاصلش با سونوی قبلیم، دیروز سومین قوطی لیدی میل رو شروع کردم ببینم تاثیر داشته یا نه یعنی به زووور دارم میخورم خدا کنه سرکار نباشم😥

راستی شما قراره سزارین کنی؟ بهت تاریخ داده دکتر؟ به من که نه هنوز

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ن متاسفانه از اول سال تاامروز ک عصر سونو دارم .ولی نتیجه نگرفتم  نمیدونم دکترم تاحالا نگفته ذخی ...

عزیزم به نظرم پیش یه دکترخوب ویزیت شو مثل دکتر نصر وعلیرضایی تومام.احتمالش زیاده طبیعی باردار بشی.به نظرم مشکل شمارو خوب تشخیص نمیدن و درمان نمیکنن.دستگاه های مام خیلی خوبه یه سری بزنی بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون دوست منم با اینکه طبیعی باردار شده بود سونوی ماه آخر گفته بودن وزن جنین کمه دکتر آنوکسا داده بود ...

قربونت😍

احتمالا دوستت مشکل خونرسانی داشته جفتش، من دوبار داپلر دادم گفتن مشکل خونرسانی نداره خداروشکر فقط کمبود وزن داره دیگه نمیدونم پناه بر خدا خودش کمک کنه این آخریا بخیر بگذره😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرکز حضرت مریم ساری. اره باهاش ای وی اف میکنن

عزیزم منم مرکزی که میرفتم نه کیفیت جنین میگفتن هرکی هم میپرسید میگفتن خوبه.همین.بیشتر تخمکهارو خرابرمیکردن و ازمایشات تکمیلی انجام نمیدادن و‌‌‌...حتما مرکزت رو عوض کن به نظرم

سلام عزیزم، والا دیر که چه عرض کنم برای من اصلا نمیگذره انگار😕 دارم لحظه شماری میکنم چهارشنبه بشه ب ...

سلام عزیزم . منم فردا نوبت سونو دارم . هنوز دکترم بهم تاریخ نداده ولی سه شنبه که ویزیت دارم میخوام بپرسم ازش که حدودا بدونم کی میشه . خودم فکر میکنم بین ۱۵ تا ۲۵ فروردین باشم . این روزها همش استرس کیسه آب رو دارم . زیر شکمم بعضی وقتها خیلی درد میگیره  . نگران نباش حتما خوب وزن گرفته . سالم باشن بعدش تپل میشن

سلام دوستان در چه حالید ؟ روزها چرا کند میگذره 😏 @shadennn     @لی_لا1   &nbs ...

سلام. خوبی؟ کند نمیگذره. اصلا نمیگذره که بخواد کند بگذره. دیشب کهیرام ریخته بود بیرون، همسرم میگفت غصه نخور فقط یه ماه مونده! گفتم بیچاره شدم من از اول آذر وضعیتم همینه. حالا امیدوارم تعطیلات عید زود بگذره برسیم تهش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم . منم فردا نوبت سونو دارم . هنوز دکترم بهم تاریخ نداده ولی سه شنبه که ویزیت دارم میخوام ب ...

انشاالله که جواب سونوت عالی باشه

من هم استرس وزن دارم هم آب دورش، آخه برای من 9 سانت بود دکتر سونو گفت نرماله دکتر خودم کلا هیچی دربارش نگفت ولی تو تاپیکای دیگه دیدم مثلا ده یا یازده هستنو دکتر بهشون سرم داده😕 خلاصه خدا کنه این ماه آخر بخیریت بگذره

یعنی یه نگاه به تیکرم میکنم یه نگاه به شکمم میبینم خیییلی فرقشونه انگار😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خوزستانم گلم

منم اردبیل بودم و رفتم تهران.به نظرم تا دکترخوب ویزیت نشدی اصلا ای وی اف نرو.اون همه دارو هورمونی و...ما دیگه مجبوز بودیم انجام دادیم.هنوز ما نزدیک یه سال هی رفتیم تهران.یه ویزیت برین خیلی بهتره.

عزیزم منم مرکزی که میرفتم نه کیفیت جنین میگفتن هرکی هم میپرسید میگفتن خوبه.همین.بیشتر تخمکهارو خرابر ...

سلام گلم. اره الان دارم با شوهرم صحبت میکنم. واقعا حیف هزینه و سلامتیمون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰