2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
به به مبارکا باشه عزیزم💕💕💕

سلااام عزیزم خوبی ؟ نی نی خوبه ؟ 

مررسی عزیزم 🥰🥰🥰🥰 دعا کن این راه به سلامت برم و نی نی رشد کنه 🤩🤩

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که مشکلی نیست و زود زود دوباره مامان میشی ، یکباره برو ای وی اف کن و تعیین جنسیتم کن خودتو ر ...

برای همین ک میخوام برم خیال خودمو راحت کنم خسته شدم الان 3 ساله ک اقدامم.راستی گلم فرق میکرو.با ای وی اف چیه؟

خدایا شکرت بابت همه چی
وااای مررسی عزززیزم 😍😍😍 خوبه یادت بودم 🤩🤩🤩 شاید باورت نشه یکی از اون ذرت هایی که خیس کردم حتی ...

گلم ای وی اف کردی شما درسته، هزینش چقد شد؟ درداش چجوریه زیاده؟

خدایا شکرت بابت همه چی
سلااام عزیزم خوبی ؟ نی نی خوبه ؟  مررسی عزیزم 🥰🥰🥰🥰 دعا کن این راه به سلامت برم و نی نی رشد ...

سلام جانم، قربونت، نی نیمم خوبه خداروشکر

چشم حتما😍😍😍 انشاالله که بارداریه بی استرسی داشته باشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزيزم. تو زدي؟

اره نمیدونم برای چیه

دیگه بی بی چکم نمیتونم بزنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان چند روز بعد قطع دارو پریود شدین

من تقریبا 3-4 روز بعد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای گلم شما قبل پانکچر دکترتون چه ویتامینایی خوردید تو رو خدا بیاید بگید 

عزیزم هرچی ویتامین تو داروخونه بود رو بهت گفتیم😂دیگه نگران چی هستی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم😙 خوبه خداروشکر ممنون انوکسا رو تا 16 هفته داشتم(اینجوری که یادمه) ولی آسپرین رو همچنان ...

چون دوست منم با اینکه طبیعی باردار شده بود سونوی ماه آخر گفته بودن وزن جنین کمه دکتر آنوکسا داده بود حالا که شما آسپرین دارید ان شاءالله که به خیر و خوشی صحیح و سالم نی نی بیاد بغلت عزیزم

خدایا شکرت