2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
بچه ها من شوهرم مشکلی نداره .من تنبلی ضعیف دارم ولی بردارنمیشم اگ ای وی اف بخوام قبول میکنن؟

بله عزیزم اگه خودت بخوای قبول میکنن 

فقط پیش دکتر خوبی برو ، تحقیق کن قبلش 🥰 

با قرص و دارو باردار نشدی ؟ ذخیره ات چنده ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهنده😭😭😭😭 چرا این بار اینجوری شدیم 

نمیدونم فقط دارم گریه میکنم. من مرکزم درست حسابی نیست از همون اول آزارمون دادن تا الان. از اول انقدر گفتن اسپرم اهدایی که خستمون کردن. الانم شوهرم رفته میگه تعداد و کیفیت جنین ها شنبه معلوم میشه😭 نه بهم گفتن چند تا تخمک برداشتن. نه گفتن چند تا جنین. نه گفتن کیفیتشون چیه😭 باید مرکزمونو عوض کنیم. حیف این همه پول و وقت و سلامتی که اینجا هدر رفت. بعد عید میریم مام

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بله عزیزم اگه خودت بخوای قبول میکنن  فقط پیش دکتر خوبی برو ، تحقیق کن قبلش 🥰  با قرص و ...

ن متاسفانه از اول سال تاامروز ک عصر سونو دارم .ولی نتیجه نگرفتم  نمیدونم دکترم تاحالا نگفته ذخیرم چنده.فقد میدونم بدون دارو  فولیکولام تا15 میرسن بادارو تا24 و5 یا6تامیشن ولی باردارنمیشم عکس رنگی هم گرفتم گف عفونت داشتم ویخورده چسبندگی ک رفع شد ولی بیرون از لوله چسبندگی وعفونت هست ولی جلو بارداری رو نمیگیره الان دارم قرص عفونت میخورم 

خدایا شکرت بابت همه چی
ان شاالله که برای شما مشکلی نیست الکی خودتو نگران نکن گفتم که بیشتر حواست به خودت باشه..آره خوب بود ...

مرسی عزیزم .اهان بازخوبه بالای ۳۵باشه ادم خیالش راحت میشه منم مراقبم ایشالا مشکلی پیش نیاد ...خداحفظ کنه نینی خواهرتو 😍😍😍همچنین کنجدکوچولوتو 

اخه میگن غیرمجاز هست دیگه جایی انجام نمیده هزینه اش میدونی چقدره؟

مام هم انجام میده گلم. چند تا مرکز تو تهران ای وی اف میکنن با اسپرم اهدایی. باید نامه ی دادگاه برای جنین اهدایی بگیری اسپرم بهت میدن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰