2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام خوبین من ازمایشم منفی شد

الهیی . عزیزم ان شاالله بزووودی زوووود دل شما و دل هممون شاد بشه. از دیروز همش بفکرتون بودم ولی ترسیدم صداتون بزنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، اگر فشار بالا نباشه و اگر دفع پروتیین نداشته باشی خطر نداره  ولی باید بررسی بشه عز ...

زینبی جان به دادم برس بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم. خیلی وزنم زود میره بالا. بخدا خیلی رعایت میکنم. صبحونه در حد کف دست نون میخورم خیای وقتا هم نمیخورم اصلا. برنج هم خیلی کم شام هم اصلا نون نمیخورم یا شیر و خرما میخورم یا سالاد میوه یا یه کاسخ ماست خالی. دو هفته ای یبار شاید دلم هوس پیتزا کنه یکم بخورم.اما وزنم خیلی میره بالا. مثلا شنبه بهداشت وزن کردم خودم رو ۷۸ بودم فرداش یه دفعه شدم ۸۰. دوباره امروز خودم رو وزن کردم شدم ۸۲. خو من دیگه چیکار کنم .نمیشه که هیچی نخورم روزه بگیرم بدون افطار و سحر. فشارمم مرتب چک میکنم  نرماله.دیشب رفتم دکتر کلی اصرار کردم که آزمایش دفع پروتئین برام بنویسه شاید مشکلی داشته باشم. بخدا خسته شدم از گشنگی کشیدن و الکی وزن اضاف کردن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دختر الان خیلی زوده. ناامید نباش انقد

اونقدر این انتقالم با دردسر بود که دنبال چیزای نا امید کننده میگردم

امروز هم میدونستم قطعا منفی میشه یه جورایی فقط زدم که دیگه استرس نداشته باشم

حالا توکل به خدا هرچی خدا بخواد

اونقدر این انتقالم با دردسر بود که دنبال چیزای نا امید کننده میگردم امروز هم میدونستم قطعا منفی میش ...

ااای جوونم. نی نیا رو ناامید نکن. ان شاالله چند روز دیگه میای با جواب مثبت خوشحال مون می کنی. منم همش استرس داشتم ولی به قول یکی از دوستان خداااای نکرده اگه منفی شد بعدش وقت برا ناراحتی و ناامید شدن زیاده.الان که نی نیا باهامونن کیفشو ببریم. نمیدونم کی این حرفو اینجا گفته بود ولی واقعااااا ازش ممنونم و خدا حاجت دلشو بده هر چه زودتر چون خییییییییییلی رو من اثر داشت.  من خودم انتقالم منفی شد ولی هنوزم یاد اون 15-16 روز میفتم حس خوبی دارم. با اینکه احتمال زیاد میدادم منفی باشه ولی ترجیح دادم اون چند روز محدودو خوش باشم باهاشون. 

شمام عشق کن این چند روزو ان شاالله برا بعدشم خدا کریمه و دلتون شادتر میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من هيچ علائمي ندارم☹️

توام هاش سی جی زدی؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خانما حداقل مدتی ک از شروع داروها برای پانکچر هست تا تا انتقال چقدره؟

من یبار ویزیت شدم دکتریسری ازمایشنوشت وگفت دوم پریود بیا من سه ماه بعد رفتم اگه اینجور سریع بری کمتر ازدوماه میشه اگه مشکلی نباشه وهمون موقع انتقال بدن بعضی جاها یکم طول میکشه باید چندبارویزیت بشی ازمایش وسونومیخوان

یا رب العالمین

دوستان الان از مرکز زنگ زدن گفتن فقط یک بسته جنین برامون تشکیل شده گفتن تو برگه نوشته کیفیتشو. شوهرم رفت بگیره. من یخ زدم. از ۱۶ تا تخمک بعد از این همه مراقبت فقط یک بسته،😭 این افتضاحه من چه خاکی باید به سر کنم؟ شاید بعد از عید بیام مام

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام دوستان. کسی تا حالا دیدین که مثل من باشه؟؟ من ذخیره تخمدانم خیلی پایینه ۰/۱ هست. وارد سیکل i ...

بنظرم چندبار امتحان کن ناامید نشو نهایت دکترت راعوض کن مکمل تقویتی هم همه چی مصرف کن ژل رویال اصل هم مصرف کنی عالیه ازهمش بهتره لازم هم نیس به دکترت بگی که تایید کنه یانه.سه ماه مصرف کن همشو وارد سیکل شو

یا رب العالمین