2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684413 پست
ممنووونم عزیز دلم ، انشالله به زودی قسمت خودت بشه .😍😍😍 ممنون بابت دعای قشنگت 

عزیزم دیدم مثبت شدی خیلی برات خوشحال شدم یادمه قبل انتقالت ذرت میکاشتی برا عید منم پاشدم کاشتم و تو دلم از خدا خواستم شادی عیدت با مامان شدنت تکمیل شه خدارو هزاران بار شکر که مثبت شدی ان شاءالله بقیه راه رو به خوبی و بدون استرس طی کنی و نینی های نازتو صحیح و سالم تو بغل بگیری..ان شاالله قسمت همه ی بچه های تاپیکمون..ولی مطمئن باش دوقلو یا سه قلویی رو شاخته 😍😍😀😀

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی عزیزه دلم صدرصد همینه هیچوقت نباید ناامیدشیم من تو موسسه دیدم که ینفر بعد ۱۷ بار ای وی اف باردا ...

وای عجب رمقی داشته ۱۷ بار😑

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جون نتونستم نگم نمیخوام نگرانت کنم ولی این مدت سعی کن زود به زود فشارتو چک کنی اگه یادت باشه ...

عزیزدلم فداتشم مرسی که بهم گفتی اتفاقا خیلی خوبه تجربیات دوستان رومیشنوم ..من همیشه فشارم ۱۰یا ۱۱بوده چندروزی ۱۲بود الان شده ۱۱دکترم گفت لبه مرزه چون هم ورم دارم هم بیش ازحد وزنم بالارفته ازمایش دفع پروتیین هم دادم سشنبه میگیرم جوابشو ایشالا که اون مشکلی نداشته باشه سعی میکنم که نمک کم استفاده کنم ولی چندروزه واقعا بدن دردم بیشتر شده مخصوصا اطراف کتفم ...خواهرشما چندهفته زایمان کرد ؟ فشارش یهو رفت بالا؟ 

سلام مامان ماهك پسر گلت خوبه ؟ من يه سول داشتم قبل پانكچر تا چند روز مرد نبايد إنزال بشه يا نزديكي ن ...

سلام عزیزم قوربونت اونم خوبه 

۳ روز قبل پانکچر کافیه عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم پستتو پیدا نمی کردم تبریک بگم ببخش اگه دیر شد خیلی خیلی تبریک میگم قدم نو رسیده تون رو ان شاء ...

سلام عزیزمم ممنون 

ایشالا همتون تجربه کنین واقعا شیرینه 

تو اتاق عمل همتونو اگه قابل باشم دعا کردم هموتونو ایشالا بزودی من بیام و نبریک بگم بهتون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من هيچ علائمي ندارم☹️

چه بهتر خوش بحالت

من خیلی نگران شدم

نا امید شدم‌کلا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم برای سونوی ان تی و آزمایشش باید ناشتا بود؟ سونو رو شکمی انجام میدن؟

سلام عزیزم نه ناشتایی نمیخاد اول سونو میری که میگن چیز شیرین بخور بعدجوابشو که گرفتی باجواب سونو میری ازمایش.سونو هم‌شکمی هست عزیزم

سلام دوستان. کسی تا حالا دیدین که مثل من باشه؟؟ من ذخیره تخمدانم خیلی پایینه ۰/۱ هست. وارد سیکل i ...

خب عزیزم دو تا رو پانکچر میکرد دکترت کدوم مرکز میری من یکی از دوستام وضعیت مشابه شما رو داشت تو سیکل پانکچرش کلا دو تا تخمک داشت که دو تاشم جنین شد براش و فرش انتقال داد و باردارشد 

من امروز روز ۶ انتقال بی بی زدم و منفی شد ۲تا جنین ۵ روزه انتقال دادم یکی ۳ روزه  ۵ روزه ها ک ...

دختر الان خیلی زوده. ناامید نباش انقد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱