2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست
عزیزم یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم حالا که همچین تصمیمی داری به نظرم اینبار برو تحت نظر دکتر عبدالله ...

انشالله اگه خدا بخواد و پولم جور شه شاید رفتم تهران اگه نشد ایشالله با دکتر عبداللهیان شروع میکنم، تعریفشو شنیدم، اول میخوام اندومتریوزمو بررسی کنم که اون نباشه که باعث منفی شدنم شده باشه

ولی خوشحالم که تو فضای مجازی دوست خوبی مثه تو دارم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره طبیعیه کم‌میشه بمروز بعد تخمک گیری من هیچی دیگه میلم نمیکشید بخورم ۴لیتر دوغ گرفتم شورش کردم تو ...

خداروشکر. من معده درد داشتم با دمنوش و سوپ گرم آروم تر شد الان اشتهام برگشته شکر خدا معده درد هم ندارم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
پروژسترون عضلانی؟

اره عزيزم من همسرم اصلا بلد نبود رفتيم درمانگاه از پرستارش خواستيم بهش ياد بده خداروشكر مارو ميشناخت قشنگ به همسرم ياد داد راحت شديم وگرنه رفت و امد خيلي سخت ميشد

خداياشكرت....❤️ 
واسه رقیق شدن خون خونرسانی بهتر به رحم شاید شرایطتت خوب بوده و نیاز نداشتی نگران نشو عزیزم همه مث ...

سلام من ptخونم رنج نرمالش،تا١٤/٧بود من ١٥ بوديعني  بالاتر شما اين ازمايش رو داشتين؟

اره عزيزم من همسرم اصلا بلد نبود رفتيم درمانگاه از پرستارش خواستيم بهش ياد بده خداروشكر مارو ميشناخت ...

من بايد جيكار كنم همسرم ميترسيد سينال اف رو برام بزنه فك كنم همش بايد در راه رفت وامد درمانكاه باشم