2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم بعد عید باید دوباره پول جور کنم از اول شروع کنم امیدوارم خدا به هممون آرامش بده تا بتونیم ...

عزیزم یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم

حالا که همچین تصمیمی داری

به نظرم اینبار برو تحت نظر دکتر عبداللهیان واقعا کارش خوبه و پر از حسای خوبه

یا حتی دکتر مهرافزا

اونجا مرکز ناباروریه خودت که واسه انتقال رفتی اونجارو دیدی

نظم داره 

مطمئنم که خیلی زود انشالله نتیجه میگیری

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم انشالله که خوب شده . توکل به خدا . ایشالله باخبر خوب میای 

سلام. نه بابا خوب نشده بود تازه ۵ میلیون از تعداد اسپرمش کم شده بود دوباره همون داروها رو داد گفت با این داروها اصلا اسپرم تغییر نمیکنه فقط واسه میکرو میدم این داروها رو وگرنه با این چیزا نمیره بالا منم گفتم جدی گفت بله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شنیدم رویان و ابن سینا شلوغن. میخوام برم مام ولی کسی ندیدم رفته باشه بگه چطوره. خیلی میترسم جایی برم ...

درست شنیدی رویان واقعا شلووووغه 

چند تا از بچه ها مام هستن ،حالا آنلاین شدن راهنماییت میکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ما برایه چها تا تو ابن سینا ۴۸۰۰به اضایه هر جنین اضافه ۷۸۰میگیرن دیگه من ۹ تا داشتم ۸۸۰۰تومن شد هزین ...

پروانه جون همسرم آز داد هیچ تغییری نکرده بود داروها هم دوباره سلنیوم پلاس. کیوتن. ال کارنتین داد براش فولیک اسید هم داد گفتم بهت بگم گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پس چرا مام نرفتی؟ 

من ذخیره ام پایین دکتر نصر قبولم نمیکنه

بعد من دکتر عارفی رو خیلی قبولش دارم

اگه به شما گفتم مام چون شما بین رویان و ابن سینا و مام پرسیدین من گفتم مام

بعد دکتر منم زود به زود نوبت نمیده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممتون عزیزم الان که لوبیا سبز نیست ؟

چرا هست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚