2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044850 بازدید | 684414 پست
ممنونم ازت عزیزم. انشالله همیشه دلت خوش باشه. به همسرم گفتم. میگه وا چرا استرس داری. وایسیم اون یکی ...

خوب پس نگران نباش ان شاءالله که اونیکی هم جوابش خوبه و با خبرای خوش میایی اگه قابل باشم برا نی نی ها دعا میکنم که صحیح و سالم بیان بغل مامانشون.

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین . ببین دوستم ای وی اف کرد و خدارو شکر الان دخترش دنیا اومده ولی خیلی مراقب بود .توام مراقبشون ...

اای جووون دلم خدا نگهدارش باشه خوشگل خانومو 😍😍 انشالله نصیب خودت یه عروسک بشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
زیادعطسه داشتی؟ منم بهم گفتن مواظب باشم عطسه وسرفه نکنم بدترهی عطسه میاد سکسکه میکنم    

نه خیلی ولی حالت عادی در روز من عطسه نمیکردم ولی ۴ روز اول من روزی ۱۰ تا عطسه میکردم 😅😅

پس شماهم مثبت شدی به امید خدا 

روز دهم جنین پنج روزه

وااای هنوز نرفتی آزمایش بدی ؟

حداقل بیبی چک بزار دختر دیگه نشون میده 

من آزمایش دادم بتا ۱۰۲ بود خیلیی کمه 

ولی دکتر آزمایشگاه گفت برای هفته سوم بارداری خوبه ، باید دوباره بیاد آزمایش بده چند روز دیگه 

دعا کنید بتا بره بالا 🤲🤲🤲🤲🤲

وااای هنوز نرفتی آزمایش بدی ؟ حداقل بیبی چک بزار دختر دیگه نشون میده  من آزمایش دادم بتا ۱۰۲ ...

میترسم انشالله بتا درست بره بالا ساک و قلب و همه چی اوکی باشن و سالم ب دنیا بیاد

تحرک و موروفو خیلی سخت تغییر میکنه من الان ابن سینام همسرم آز اسپرم داده نیم ساعت دیگه جواب میاد بذا ...

سلام عزیزم انشالله که خوب شده . توکل به خدا . ایشالله باخبر خوب میای 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه گلم دومین بود با ۳ بار ایو ای منفی 👍

مبارک باشه عزیزم😍🎉🎉 انشالله دوقلو بارداری👶👶

خداحفظشون کنه

برا همه مون دعا کن این روز رو ببینیم من ک دل تو دلم نیست زودار انتقال بدم

انتقال قبلی هم مرکز مام بودی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
 چقدر هزينه كرفتن ازت؟بستكي به تعداد جنين داره يا كلا نرخ مشخصه داره?

ما برایه چها تا تو ابن سینا ۴۸۰۰به اضایه هر جنین اضافه ۷۸۰میگیرن دیگه من ۹ تا داشتم ۸۸۰۰تومن شد هزینه ی فریزم چون من هایپر شدم یک ملیون شد

خانوما ببخشید یه سوال دارم . روز تخمک گذاری چجوری حساب میشه ؟ روز لکه بینی حسابه یا نه .من همیشه دو ...

وسط سیکل میشه تخمک گذاری. مثلا اگه سیکلت 28 روزه ست. روز چهاردهم یا یک روز قبل و بعدش تخمک گذاریه.

ترشحات زیاد میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻