2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره به خدا باید بیشتر به خودم برسم . اخه واقعا حوصله ام سر رفته بود 🤣🤣 ولی چشم عشقم آروم میگیرم می ...

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم. خداروشکر

الهی باقی راه رو به راحتی طی کنی تا انشالله به سلامت بیاد بغلت   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نداری عزیزم، شاید یک بار یک دونه اسپرم سالم بالاخره کار خودش رو کرد، 

نمیدونم والله از قدرت خدا نباید غافل شد. بله اگه به پروردگار نگاه کنیم حق با شماست. یه خانومی شوهرش مشکل داشت. دکترا گفتن تحت هیچ شرایطی باردار نمیشی. گناهی شوهره کلی اصرار کرد به زنش که برو ولی نرفت. کلی سال گذشت و دیگه سن هاشون بالا رفت. خانومه پریود نشد رفت مرکز بهداشت کارای یائسگی رو انجام بده فهمید بارداره🥰 خدا خدا خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام دوستان من 14هفته و دو روزم ولی اصلا ن نبضی ن تکونی از بچه حس نمیکنم. بعضیا میگن ضربان داریم ولی من فقط چند روزی ی بار شاید شکمم ی ضربه کوچک مث ضربان زده شه اونم ی بار جفتمم خلفی هس پس چرا بعضیا تو دوره من نی نیشون تکون خورده؟؟ 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
عزززیزم بیبی چک ام کامل مثبت شد . دارم از خوشحالی بال درمیارم ، به نظرت کی برم آزمایش بدم ؟

به به مبارک باشه😍😍😍😍انشاله به سلامتی این دوران رو بگذرونی.خیلیییی خوشحال شدم برات.الان واسه این اومدم سایت که ببینم جواب بی بی ات چی شده😂به من دکتر گفت روز۱۰برو ازمایش.

ذخیره من 6 و خورده ای بود گلم  چه طور؟

آخه مال من ۲/۷ هستش گفته بودم عزیزم دکترم بهم ال دی نداد قبل شروع سیکل با اینکه کیست آندمتریوز داشتم گفتی شاید چون ذخیره بالا بوده مثل شما بهم نداده. آخه ذخیره من بالا نیست نمیدونم چرا دکترم ال دی نداد

@زینبی_بابا    

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان ، بچه ها من دوماه پیش انتقال دادم و منفی شد ، من اهواز هستم و دکترم هم سالمی‌هست ، میخوام ببینم کسی هست با سالمی الان ویزیت بشه چندتا سوال دارم