2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اگهدشوهرت مشکل خاصی نداسته باشه اره

شوهرم تو مرکز پارسال ازمایش داد سالمه خودم تنبلی دارم و ذخیرم ۲۱ هست خیلی بالاس

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
شوهزم تحرک آ صفر و ب ۲۵ درصده مورفولوژیش ۲ درصده کدوم جواب میده

عزیزم براس میکرو اسپرم رو داخل تخمک تزریق میکنن تا لقاح انجام بشه دکتر به من گفت الان همه مراکز میکرو ‌میکنن ولی چون همه اسم ivf رو بیشتر میشناسن همون آی وی اف میگن ولی در واقع همه میکرو هست که لقاح مطمئنتر هم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما خواهش میکنم جوابمو بدین کسی بود ذخیره تخمدانش خیلی بالا باشه من ذخیرم ۲۱هست  ودوماه بعد ا ...

عزیزم وقتی تخمدان پلی کیستیک باشه ذخیره بالا نشون میده

نگران نباش عوضش موقع تخمک‌کشی تخمک زیاد داری ولی باید دکتر خوب کنترل کنه که زیادی هایپر نشی خودت هم با ویتامین و‌کیوتن و اینا کیفیتش رو بالا ببری 

من میخوام بعد عید میکرو کنم چه کارهایی بهتره انجام بدم؟ممنونم

عزیزم اول از همه توکل به خدا بعد مرکز و دکترت رو خوب انتخاب کن خیلی مهمه زحماتت رو هدر ندن اگر طبعتون سرد بیشتر گرمی بخورید میوه و مایعات و پیاده روی و ویتامین هایی که دوستان تو همین تاپیک میگن

مولتی و کیوتن و رویال ژلی فولیک اسید دی همه تاثیر خوب داره انشالا همپن بار اول نتیجه میگیری

سلام دوستان من امروز روز ۶ انتقالم بود

پس چرااااااا این روزاااا انقدر دیر میگذره 😡😡😡😭😭 خسته شدم که 

تازه امروز رفتم کلی بیرون چرخیدم ولی دارم جل میشم از فکر و خیال 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان من امروز روز ۶ انتقالم بود پس چرااااااا این روزاااا انقدر دیر میگذره 😡😡😡😭😭 خسته شد ...

بازم خداروشكر تو بي بي زدي بازم يكم خيالت راحته من اصلا اميدي ندارم همين روز اولي انگيزمو از دست دادم😢

خداياشكرت....❤️ 
من میخوام بعد عید میکرو کنم چه کارهایی بهتره انجام بدم؟ممنونم

سلام عزیزم ، حتما ورزش کن خیلی تاثیر داره مخصوصا اگه اضافه وزن داشته باشی که به فکر کم کردن وزن باش ، فولیک اسید و ویتامین دی و مولتی ویتامین شروع کن ، روزانه مصرف آب بالا ببر 

این چیرایی بود که من میدونم 

دیگه دکتر و مرکز خوب و توکل به خدا 

بازم خداروشكر تو بي بي زدي بازم يكم خيالت راحته من اصلا اميدي ندارم همين روز اولي انگيزمو از دست داد ...

نه بابا خواهر بیبی انقدر خطا دارن که خدا میدونه ، من یک ذره به اون بیبی که زدم امیدنبستم 

ففط امروز یکم تو دلم سوزن سوزن میشه و تخمدان سمت چپم تیر کشید که میدونم اینم هیچ ربطی نداره چون قبلا هم از این علامت ها زیاد داشتم 😂😂 

ولی اینو بدون که بدترین روزای زندگیمو وقتی که انتقال میدم میگذرونم 

تمام تلاشمم میکنم که سخت نگیرم 

ولی انگار ساعت ها نمیگذره هرکاری میکنم 

سلام مهگل من پس فردا ١٠ ام پريودي ميرم براي سونو تاريخ پانكجر رو بهم ميكه احتمال داره واسه من ه ...

سلام . عزیزم شما چه ویتامینایی رو میخوری ؟ اسید فولیکم داری استفاده میکنی 

زحمت میکشی بگی 

خدای من خدای معجزه هاست .