2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنونم به یادم هستی نه سقط شد فعلا طبیعی اقدام میکنم اگه نشد اردیبهشت برم میکرو🙂

ببخشید شما سقطتون چه جوری بود خونریزی شدید بود؟دردم داشتید؟؟ببخشید که میپرسم چون منم به خونریزی افتادم

با کریمان کارها دشوار نیست  
ببخشید شما سقطتون چه جوری بود خونریزی شدید بود؟دردم داشتید؟؟ببخشید که میپرسم چون منم به خونریزی افتا ...

من بعد سه ماه از میکرو منفی طبیعی باردار شدم بعد سونو گفتن قلبش برادیکارده واسترسی که بهم وارد شد همون روز، اول لکه بینی قهوه ای شروع شد و بعداز فرداش خون روشن ویه هفته بعد سقط شد درد نداشتم 

ببخشید شما سقطتون چه جوری بود خونریزی شدید بود؟دردم داشتید؟؟ببخشید که میپرسم چون منم به خونریزی افتا ...

نگران نباش اینجا خیلیا خونریزی داشتن ومشکلی پیش نیومده میکرو فرق داره بخاطر داروهایی که میدن خونریزی طبیعیه ،استرس خیلی بده بهش فکر نکن تا بری سونو بدی 

مرسي مهربون ترين،به همسرم گفتم،گفت چه كارخوبي،هر وقت ماهم ني ني دارشديم تو هم نذر كن اينكارو بك ...

ان شاء الله عزيزم

دير و زود ميشه ولي بالاخره ميشه

❤️❤️❤️❤️❤️

نگران نباش اینجا خیلیا خونریزی داشتن ومشکلی پیش نیومده میکرو فرق داره بخاطر داروهایی که میدن خونریزی ...

حالم اصلا خوب نیست.من از ی روز بعد آزمایشم لکه بینی شروع شد واسه سونو ساک رفتم گفت تشکیل شده اما لکه بینیم ادامه داشت تا دیروز که زیاد شده لکه های قهوه ای امروزم که خونریزی داشتم 

وای عزیزدلم خدا نگهدارشون باشه یعنی جنسیتشون مشخص شد بعد ریداکت کردن؟ عزیزدلم خدا به هممون نگاه کنه ...

ممنونم عزیزم.بعد۱۲هفته یعنی غربالگری اول رفتم‌ ریداکت.که اون موقع معلوم بود.نه عزیزم من شهرخودم یه بارمنفی شده بودم ویه باسقط کرده بودم.رفتم پیش دکتر علیرضایی بار اول مثبت شدم

حالم اصلا خوب نیست.من از ی روز بعد آزمایشم لکه بینی شروع شد واسه سونو ساک رفتم گفت تشکیل شده اما لکه ...

عزیزم انشالله که مشکلی نیست ، برات آیت الکرسی میخونم خدا برات نی نی حفظ کنه 🤲🤲🤲🙏🙏 

استراجت مطلق باش 

دکتر هیچی نگفت ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم انشالله که مشکلی نیست ، برات آیت الکرسی میخونم خدا برات نی نی حفظ کنه 🤲🤲🤲🙏🙏  استراج ...

ممنونم عزیزم گفت تا سونو نشی مشخص نیست فردا برم سونو 

حالم اصلا خوب نیست.من از ی روز بعد آزمایشم لکه بینی شروع شد واسه سونو ساک رفتم گفت تشکیل شده اما لکه ...

تو که نمیتونی جلوی خونریزی رو بگیری درسته؟ پس مثبت فکر کن و قرآن بخون بسپارس بخدا تا انشاالله سونو بدی ،باید شیاف بزاری و استراحت کنی

عززززیز دلم به خدا نیاز نبوده که برات ننوشته ، به جای فکر و خیال و مقایسه داروها و علائم برو بشین پی ...

مرسي فداتشم از انرژي مثبتت حتما همينكارو ميكنم دست گلت درد نكنه انشالله ني نيات به دلت چسبيدن محكم محكم😍

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم خیلی خوشحال شدم . خدارو شکر انشالله که دوقلو بیاری  اره . توکل بخدا

فداتشم انشالله که شمام کارات خوب پیش میره اصلا نگران نباش و به خودت استرس نده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

من از همون روزی که فهمیدم باردار به سقط فکر کردم باور کن افکار منفی خیلی تاثیر داره جنین اول ضعیفه چون کامل نشده پس تو باید قویش کنی با روحیه خوب 🙂