2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الهییییی امین عزیزم ...نگران نباش برو خریدای گوگولی بکن نگاه کنی ضعف میکنی 😍😍

ان شاءالله جنسیتشو دقیق بدونم بعد..راستی نازنین جون ان تی چقدر دقیقه برا جنسیت؟ به خدا انقد سختی کشیدم که جنسیت بی ارزش ترین چیز برامه فقط شوهرم هی ازم می پرسه یعنی معلوم میشه؟ خیلی دوست داره یه چیزی براش بگیره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنونم عزیزم۲۶هفته باردارم.یکیش دختره یکیش پسره.اونی که ریداکت کردیم هم دختربود.انشاله قسمت خودت و ه ...

وای عزیزدلم خدا نگهدارشون باشه

یعنی جنسیتشون مشخص شد بعد ریداکت کردن؟ عزیزدلم خدا به هممون نگاه کنه و نی نی سالم بده.

شما بودی ک بعد از پنج بار منفی رفتی دکتر نصر؟

یا شما رویان بودی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من نمیدونم عزیزم. منم زیر دلم گاهی تیر میکشید و میسوخت، اون موقع پرسیدم بهم گفتن جنین در حال ر ...

نه عزیزم نینی من یه دونه اس دوقلو نیست😊 از دکتر پرسیدم همین که شما گفتی رو گفت..من فکر کردم فقط من اینجوریم نگران موندم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم والله بارها و بارها به ما گفتن. من همسرم مورفو و تحرک صفر و تعداد کم هست. اول خیلیییی به هم ری ...

عزیزم انشالله همین بار نتیجه ی مثبتی میگیرین. تعداد چقدر کم هست؟ زیر یک میلیون؟ قبلتر میکرو کردین جنین نداشتین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام به بچه های قدیم و جدید

تورک آناجون و سهیلا جون و ثمین جون اینجا فعالیت دارید یا نه؟

دوستان کسی خبری داره از این سه بزرگوار😍😍😍

دلم تنگ شده براتون....آخرین بار ۳ ماهم بود اومدم الان ۱۹ ماهه گذشته😦😦😦مثل برق وباد میگذره...

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
انشالله عشقم ، دارم تو توهمات خودم سیر میکنم  یه عالمه جشن تعیین جنسیت دیدم و برنامه ریزی جشن ...

مطمان باش ادم به هر چی فکر کنه همون اتفاق میفته ...پس بهترین کارو میکنی که به چیزای خوب فکر میکنی😍ایشالا چیزی نمونده به جشن تعیین جنسیت❤

سلام خانما من روز شنبه انتقال جنین داشتم امروزم که پنجمین روز انتقالم گاهی فقط حس گرفتگی در رحم و بی ...

عزیزم بعد از انتقال اصلا به علائم توجه نکن ....کلا از عوارض داروهاست...فقط استرس نداشته باش و اروم باش..حدیث کسا بخون و زیارت عاشورا ....توکل کن به خدا ایشالا مثبت میشی😍