2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم استرادیولم روزی سه تا یود با دوتا امپول پروژسترون و انوکسا.به مرور دز داروهات تغییر میکنه  ...

اخه بهم انوكسا نداد اون سري گفت بعداز انتقال برات مينويسم اما ننوشت امروز😐

خداياشكرت....❤️ 
برای منم همینه عزیزم ، نگران چی هستی ؟ دارو کمتر زندگی بهتر 😉 من که خیلی خوشحال شدم دارو هام کمه تا ...

مرسي كه جواب دادي گلم من بخاطر انوكسا نگران شدم فقط كه نداده

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندا جون معمولا پریود اول زودتر یا به موقع هست، ولی پریود دوم معمولا تاخیر داره من پانکچر قبلیم، پری ...

عزیزم باز تسه کرد همسرت؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اخه بهم انوكسا نداد اون سري گفت بعداز انتقال برات مينويسم اما ننوشت امروز😐

یادآوری نکردی؟؟؟روز انتقال واسم ماما نوشت تو همون نسخه ای که چسب جنین نوشته بود.و همون موقع به همسرم گفت قبل از انتقال دارو رو بگیر بیار باید تزریق کنیم که چسب جنین رو تزریق کرد و کلی آمپول انوکسا توی داروها بود

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم مرسی ولی من تا آزمایش ندم و بتا بالانره باورم نمیشه ، انشالله برای شما مثبت بشه وبیای خوشحالمو ...

وای عزیزم شما که کیست آندومتریوز داری یکم درباره قبل پانکچرت برام میگی منم کیست آندومتریوز دارم که گفتن نیاز به عمل نیست ‌و دکترم گفت بعد عید بیا که سیکل رو شروع کنیم ولی بهم هیچ دارویی نداد بهش گفتم ال دی نمیدید گفت نیازی نیست با اینکه دید من کیست اندو دارم شما قبل پانکچر بهت ال دی داد ؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسي كه جواب دادي گلم من بخاطر انوكسا نگران شدم فقط كه نداده

خب روزی که منم انتقال دادم به دونفر دیگه انوکساد داده بود ، به من نداد 

به خدا استرسی بیخوردی داری به خودت میدی ،  خوشحال باش بازوت سوراخ سوراخ و کبود نمیشه 😅😅

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
وای عزیزم شما که کیست آندومتریوز داری یکم درباره قبل پانکچرت برام میگی منم کیست آندومتریوز دارم که گ ...

عزیزم من ۶ ماه پیش عمل سختی داشتم که ۳ روز بیمارستان بستری بودم 

با این حال دکتر یک ماه قبل انتقال بهم قرص ال دی داد و شیاف لاکتووز داد با ویتامین بی بی استار

که همون ماه به دکترم گفتم احساس میکنم عفونت دارم که بهم یه عالمه دارو برای عفونت ام داد 

تا ۱۹ سیکلم که آمپول سینافکت شروع کردیم و به به داروهام اضافه شد تا ۵ روز مونده به انتقال که با آمپول پروژسترون جایگزین شد 

قرص ال دی هم که تموم شد ۵ روز بعد پریود شدم و قرص استرادیول تا الان که خدمتون هستم 

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم ، شاید شما نیازی به قرص نداشته باشی عزیزم و کیستت خیلی کوچیک باشه نگران نباش گلی 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
یادآوری نکردی؟؟؟روز انتقال واسم ماما نوشت تو همون نسخه ای که چسب جنین نوشته بود.و همون موقع به همسرم ...

نه من فكر كردم نوشته ولي ننوشته بود فقط پروژسترون نوشته امروز اصلا اعصاب نداشت😐شانس من بود☹️☹️قبل از پانكچر برام اسپرين نوشته بود ميخوردم شبي يدونه

خداياشكرت....❤️