2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
خدا خودش محکم چسبونده به دلت مطمان باش❤اره روژان خوبه

انشالله عشقم ، دارم تو توهمات خودم سیر میکنم 

یه عالمه جشن تعیین جنسیت دیدم و برنامه ریزی جشن کردم 😅😅😅🤣

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
تبریک میگم عزیزم مامان شدنتو دعا کن ماهم زود مامان بشیم😍😍😍😍

مطمین باش شما زودتر از من مامان شدی و میای خبر میدی عززیزم 😍😍 با جواب آزمایش بیا خوشحالمون کن ، حتما منم ریپلای کن تا خبردار بشم ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم، مبارکه ميشه بگي داروهات چي بود و استراحت و تغذيه به چه صورت بود؟، منم دو روزه انتقال د ...

ببین قبلش سعی کردم ترشی و ماست و ... چیزای سرد نخورم با فلفل که به نظرم حساسیت زا بود .

بعدش ام جز اناناس هرچی دلم خواست خوردم تا الان ، کاهو و تخم مرغ و .... کلا هرچی دم دستم اومده خوردم ، ولی استراحت مطلقم در حد ۲۴ ساعت بود ، بعدش خیلی تو خونه رژه رفتم 

امیدوارم مثبت باشم تا این همه راهنمایی کردم الکی نباشه 🤣🤣🤣

بيشتر از ٤ روز يا همون ٤ روز تاكيد داشتن؟قبل پانكچر

بهتره حداقل ۵ الی یک هفته نزدیکی نداشته باشید ، روی تخمک ها تاثیر داره عزیزم ، ببخشید ولی همسرتونم باید خودشونو تخلیه کنن تا برای روز پانکچی آماده باشه ! زحمت داری میکشی مراقب باش

سازمان آب.طبقه پایین مرکز ناباروری امین 

مرسی لطف کردی😗

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان یه سوال من همیشه ۲۷ ماه پریود میشم میخوام بدونم بعد از پانکچر بازم همون ۲۷ پریود میشم یا ادم ...

ندا جون معمولا پریود اول زودتر یا به موقع هست، ولی پریود دوم معمولا تاخیر داره

من پانکچر قبلیم، پریود اول دو روز زودتر و پریود دوم سه روز دیرتر شد

ممنون عزيزم راستي مهگل جان دكتر اصلا جيزي به من نكفتن كه جند روز قبل پانكجر  نزديكي ن ...

به ما هم چیزی نگفت ولی قانون سه تا 5روزه عزیزم 

ما سه قبل پانکچر قراره انجام بدیم که نمونه تازه تر باشه 

بچه ها شما بعداز انتقال انوكسا و شياف داشتيد؟ دكترم بهم فقط روزي دوتا امپول پروژسترون داده و استرادي ...

برای منم همینه عزیزم ، نگران چی هستی ؟ دارو کمتر زندگی بهتر 😉 من که خیلی خوشحال شدم دارو هام کمه تاز از امروز دیگه آمپول هم نداشتم فقط ۲ تا شیاف  پروژسترون و استرادیول

بچه ها شما بعداز انتقال انوكسا و شياف داشتيد؟ دكترم بهم فقط روزي دوتا امپول پروژسترون داده و استرادي ...

منم استرادیولم روزی سه تا یود با دوتا امپول پروژسترون و انوکسا.به مرور دز داروهات تغییر میکنه  .و الان که هفته ده هستم شده روزی یه دونه استرادیول دوتا شیاف و انوکسا .تا این هفته برم ببینم باید چیکار کنم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بيشتر از ٤ روز يا همون ٤ روز تاكيد داشتن؟قبل پانكچر

عزیزم من برای انزال جهت نمونه گیری استاندارد اسپرم گفتم. سه الی چهار روز عزیزم. کمتر از سه روز نباشه و بیشتر از چهار روزنباشه. حالا میخوای از ماما بپرس خیلی نگرانی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ندا جون معمولا پریود اول زودتر یا به موقع هست، ولی پریود دوم معمولا تاخیر داره من پانکچر قبلیم، پری ...

اها چون دکتر گفت روز سوم پریود برم سونو بدم پس این ماه نمیشه چون به تعطیلات میخوره انشالله ماه بعد مرسی عزیزم از راهنماییت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏