2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام عزیزم اره حسابی درگیرم ایشالا قسمت خودت 🤗

عزیزم پستتو پیدا نمی کردم تبریک بگم ببخش اگه دیر شد

خیلی خیلی تبریک میگم قدم نو رسیده تون رو ان شاءالله که زیر سایه ی خدا و پدر و مادرش بزرگ شه و دامادش کنی الهی😍😍❤❤😘😘.. عزیزم دعا کن هممون این روزا رو ببینیم و بغلامون با اولاد سالم و صالح پر شه ان شاءالله 🤲🤲❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من خیلی حساسم رو کوچکترین تغییر کلی اعصابم بهم میخوره مثلا یه روز که حالت تهوعم کم میشه میگم خدایا ن ...

هممون همینطوری ایم 😁😁😁راه درازی درپیش داری به اخرش فک کن که شیرینه با استرس دوران بارداریتو تلخ نکن ایشالا نینی خوشگلت  سالم وسلامت میادبغلت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هممون همینطوری ایم 😁😁😁راه درازی درپیش داری به اخرش فک کن که شیرینه با استرس دوران بارداریتو تلخ ن ...

ان شاالله که همه ی باردارا نینی هاشونو صحیح و سالم بغل کنن اوناییم که منتظرن خیلی زود بیان تو جمعمون 

ولی واقعا آدم ته دلش یه ترسی داره وقتی شوهرم از بچه حرف میزنه و خرید سیسمونی و اینا اون کیف میکنه من ته دلم فقط میگم خدایا تا آخرش به سلامتی طی کنم خوشحالی رو از شوهرم نگیر طفلی خیلی بهش وابسته شده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ان شاالله که همه ی باردارا نینی هاشونو صحیح و سالم بغل کنن اوناییم که منتظرن خیلی زود بیان تو جمعمون ...

الهییییی امین عزیزم ...نگران نباش برو خریدای گوگولی بکن نگاه کنی ضعف میکنی 😍😍

انقدر همه بگید من حامله ام خدا هم باورش بشه و بهم نی نی بده 😘😘😘😘 مرسی عزیزم  اگه با منفی ش ...

تبریک میگم عزیزم مامان شدنتو دعا کن ماهم زود مامان بشیم😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ز بزن داروخانه دکتر حیدری معمولا بیشتر داروهای خارجی ناباروری رو داره  سمت سازمان آب&nbs ...

میدونی آدرسش کجا هست؟ کدوم خیابون؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان كسايي كه پانكچرشدن چند روز  قبل عمل بايد نزديكي نباشه يا مرد إنزال نشه؟

عزیزم من شنیدم نزدیکی انجام ندن بهتره. بعد عمل که اصلا خطرناکه به ما گفتن دو هفته فک کنم. در مورد انزال هم سه الی چهار روز خوبه که تخلیه نداشته باشن. کمتر از سه روز نباید بشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام دوستان من دو روزه زیر دلم تیر میکشه خیلی نگرانم😪 ممکنه از قطع دوفاستون و کم کردن استرادیول باش ...

راستش من نمیدونم عزیزم. منم زیر دلم گاهی تیر میکشید و میسوخت، اون موقع پرسیدم بهم گفتن جنین در حال رشده و رحم داره جا باز میکنه. فکر کنم شما دوقلو هم دارین. اما باز به دکترتون یا مرکزتون یه پیام بدین که خیالتون راحت شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزم، مبارکه ميشه بگي داروهات چي بود و استراحت و تغذيه به چه صورت بود؟، منم دو روزه انتقال د ...

عزیزم مرسی ولی من تا آزمایش ندم و بتا بالانره باورم نمیشه ، انشالله برای شما مثبت بشه وبیای خوشحالمون کنی . من سیکل لانگ بودم به خاطر اندو متریوز و کیست سینافک داشتم و شیاف لاکتووز و استرادیول و بعد ۶ ۵ روز مونده به انتقال به جای سینافکت امپول پروژسترون میزدم تا روز ۴ بعد انتقال از امروزم فقط روزی دوتا شیاف پروژسترون و ۴ تا قرص استرادیول میخورم ویتامین هم که از دی و فولیک اسید داشتم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم