2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمايش نرمال باشه قرص هاي تقويتي تاثير انچنان نداره واسه همسر من كه نداشت من ميخواستم تحركش بره ٥٠ ك ...

به نظرت بهش ندم دکترشم میگفت اصلا تاثیر انچنانی نداره حتی گرمیم گفت نده عادی باشه که واقعا گرمی برایه ما جواب نداد

میگم بعدازانتقال هم امپول داره یافقط شیاف

میگن هرکسی فرق داره من یه قرص وهر۸ساعت شیاف دارم دکترم امپول نوشت خودم گفت شیاف دارم اونو بزارم بخاطر همون قرص هم اضافه کرد.اسید فولیک ۱ ومتفورمین هم دارم

یا رب العالمین
میگن هرکسی فرق داره من یه قرص وهر۸ساعت شیاف دارم دکترم امپول نوشت خودم گفت شیاف دارم اونو بزارم بخاط ...

اخه خونه ما طبقه بالای همکفه پله میخوره نمیدونم امروز ک رفتم امپولام رو بزنم به خانمه گفتم تو خونه هم میاید بزنید گفت اره ازطرفی اینجا شهر خیلی کوچیکی هست منم نخواستم کسی بفهمه نمیدونم چیکارکنم

ممنون. یعنی مثلا شنبه صبح پانکچر داشتی چهارشنبه رو حساب کردند یا پنجشنبه؟

جنینام کلا فریز بودن، سه روزه، بعد ذوبشون میکردن تا پس فرداش باید بلاست میشدن اما اینا یه روز رشدشون عقب بود یعنی پس فرداش تازه چهارروزشون میشد(تعداد سلولاشون اندازه جنین چهارروزه بود)

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
والله خودت میدونی ولی خیلیا اینجا با سنو زخیرشونو تشخیص دادن 

سلام ببخشید اندومتر باید چندباشه موقع انتقال؟من ماه پیش روز ۱۱ اندومترم ۷ و ۸ بود خیلی میترسم این چندوقته اینحا خوندم میگم منم مشکلی نداشته باشن

من ابن سینا میرم عزیزم. دکتر من گفت ۱۵ به بعد میایم منم سریع میخوام برم وارد سیکل بشم.

دکترت کیه پس باز بشه دکتر خودمم نباشه با یکی دیگه ویزیت میشم احتمالا منم۱۶ یا ۱۷برج یک پری جون بیاد

اخه خونه ما طبقه بالای همکفه پله میخوره نمیدونم امروز ک رفتم امپولام رو بزنم به خانمه گفتم تو خونه ه ...

بگو اگه میشه شیاف بده شیاف هاگرونتره ولی خوب هردفعه هم که بیاد خونه امپول بزنه گرون میشه

یا رب العالمین