2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
من حضرت مریم ساری هستم عزیزم

مرسی فکر کردم تهرانی.☺️ دو تا بیمارستان دولتی الان پیدا کردم شنبه زنگ بزنم ببینم قبول می کنند.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دوستای گلم دعا کنید جنین داشته باشم. ممنون میشم🙏♥️

انشالله . 😍فردا می خوای تماس بگیری بپرسی؟ منم دوشنبه پانکچرم بود نمی دونم فردا زنگ بزنم بهم می گن یا نه. سری قبل بهم نگفتن تلفنی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاااان جاااان🤩 من خودمم به چیزای بدفکر میکردم میترسیدم پوچ باشه چون ماه قبلش انتقال منفی داشتم ...و ...

نازی منظورت از جنین کیسه زرده هست؟ 

الان عکس سنو میزارم درست نفهمیدم ساک چند میله

https://uupload.ir/files/otk_img_۲۰۲۱۰۳۰۳_۲۲۳۷۳۸.jpg

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مرسی فکر کردم تهرانی.☺️ دو تا بیمارستان دولتی الان پیدا کردم شنبه زنگ بزنم ببینم قبول می کنند.   ...

اره اونجا ها هم خوبه😊

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انشالله . 😍فردا می خوای تماس بگیری بپرسی؟ منم دوشنبه پانکچرم بود نمی دونم فردا زنگ بزنم بهم می گن ی ...

شماره ندارم عزیزم. خودشون زنگ میزنن. به خدا سپردم. شما هم بسپر عزیزم♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بسلامتی عزیزم . به نظرت اگه میکرو کنم ، با این شرایط آزمایش همسرم ، میتونن جنین پسر تشکیل بدن ؟

آره عزیزم میشه ولی من دیدم خیلیا جنین دخترشون بیشتر از پسر بوده ولی شانسیه دیگه خدا بزرگه باید ریسک کنی چون حتمی نیست

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شما مطب میری یا ابن سینا بعد عید ؟ نمیدونی ابن سینا کی باز میشه چون میخوام فورا باز شد اقدام کنم

من ابن سینا میرم عزیزم. دکتر من گفت ۱۵ به بعد میایم منم سریع میخوام برم وارد سیکل بشم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان ممنون ميشم هركسي اطلاع داره راهنماييم كنه 

من امروز عكس رنگي گرفتم همه چي خوب بود فقط نوشته رحم به سمت راست كج شده يعني چي؟ خطرناك؟ 

كسي اطلاعي داره يا تجربه اي ممنون ميشم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
از بابت دروغ گفتن و ... خودتو نگران نکن. فکر منفی هم نکن. مطمئنا یه دکتر نمیاد دروغ چیزی بگه. ان شاا ...

قربونت عزیزم ❤

توکل به خدا 

دارم سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم اومدم اینجا واقعا حالم رو خوب کردید ممنون😍

عزیزم آخه اگه بقول جنین شناس جنین ها کیفیتشون خوب نیست چرا باید ب شما انتقال بدن؟ خب میتونن بگن انتق ...

راستش متوجه نشدم چرا جنین شناس اینجوری رفتار کرد به قول شما دقیقا سر انتقال چه لزومی داشت بیاد ته دلمو خالی کنه حالا اگه قبلش میگفتن یه چیزی

ولی از عصر آرومتر شدم با حرف بچه های اینجا 

توکل به خدا ایشالا که خدا خودش به همه مون لطف کنه