2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها جایی رو میشناسید تو تهران آمپولهای پانکچر نیاز داشته باشند؟ من ده دوازده بسته اچ ام جی کارما دارم می خوام بدم به کسایی که نیازمند هستند.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره بخدا.  اصلاااااا استرس نده به خودت. خییییییییییییییییلی حس خوبیه. من خودم خیلی نگران بودم ...

فرداهم بگذره من يه نفس راحت ميكشم برام دعا كن دوست مهربونم🥺🥺🥺🥺

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي خداكنه😭😭قراره بلاست انتقال بدن امروز ميخواستم زنگ بزنم بيمارستان بپرسم اصلا جنينام رشد كردن يا ...

من سر انتقال گفتم خانم دکتر از بین نرفتن؟ از بس که اینجا شنیده بودم ک میگن بعضیا ذوب شدنی از بین میرن. دکتر کلی خندید بهم. گف اگه از بین رفته بود تو رو اینجا چیکارت داشتیم؟   جنین شناسم ک جنینارو اورد دکتر بهش گف حرفمو کلی بهم خندیدن .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من سر انتقال گفتم خانم دکتر از بین نرفتن؟ از بس که اینجا شنیده بودم ک میگن بعضیا ذوب شدنی از بین میر ...

كاش روزي بشه همه بچه هاي اينجا دونه دونه مثبت بشن و ما ذوق كنيم ماهم كنار اونا مثبت بشيمو راجب زايمانمون صحبت كنيم😍😍😍😍عزيزم مرسي از ارامشي كه بهم ميدي 😢

خداياشكرت....❤️ 
خب مگه ۳ روز بعد پانکچر انتقال نمیدن ؟ بخاطر تعطیلات یعنی ؟

سلام من از دكتر پرسيدم واسه ذخيره ام تو ازمايش خون نبود ولي بار اول روز ٨ بريوديم بود سونو شدم سمت راست١٠ تا فوليكول وسمت چپ ٧ فوليكول داشتم

فرداهم بگذره من يه نفس راحت ميكشم برام دعا كن دوست مهربونم🥺🥺🥺🥺

ان شاااااالله که عاالی میگذره با نتیجه توووووپ

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
كاش روزي بشه همه بچه هاي اينجا دونه دونه مثبت بشن و ما ذوق كنيم ماهم كنار اونا مثبت بشيمو راجب زايما ...

الهییییییییییییییی آمیییییییییین

خواهش میکنم  الانم رفتم سایتو دیدم زده بود نا موجود

داروخونه دکتر قمی سعادت اباد هم داره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره بخدا.  اصلاااااا استرس نده به خودت. خییییییییییییییییلی حس خوبیه. من خودم خیلی نگران بودم ...

من هم سر انتقال خیلی حال و هوای خوبی داشتم. یه حس زیبا که قراره مامان بشم. خیلی حس خوبیه...

به مطب دکترت یا بیمارستان دولتی بگو بدن کسیکه نیازمنده

آره اینم فکر خوبیه. دکترم که میره چند وقت دیگه. فقط نمی دونم کدام بیمارستانهای دولتی آی وی اف دارن. همشون دارند؟

مرسی عزیزم از دلگرمیت😘  به خدا دیوونه نشم خیلیه،هر روز فکر و خیالهای جدید میاد تو سرم ،خدا خو ...

آخی عزیززززم😗😘😘 کاملا میفهمم چی میگی

منم تازگیا همینجوری شدم.

انشالله کمکمون میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دوستان من امروز پیش عارفی ویزیت شدم هفتا انتقال منفی داشتم شوهرم هم آزو اسپرم انسدادی دکتر بهم میگه این دفعه باید جنین اهدایی بگیر چون شوهرت آزو هست خیلی ناراحتم با کلی امید رفته بودم پیشش خسته شدم دیگه کسایی که شوهرشون آزو بوده برای مثبت شدن چی کار کردین عارفی گفته شوهرم پیش امیر جنتی ویزیت بشه