2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
اره شیاف واژینال خیلی کثیف کاری داره ولی امپول ها هم یاباید میدادم شوهرم بزنه یا هردفعه برم بیرون که ...

من فعلا با کیسه آبگرم کمپرس میکنم مشکلی ندارم خداروشکر 

اره خوب سخته بخوای بری بیرون 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ساراخانوم6373     ساراجون عزیزم بیا اینجا

مرسی مهربونم،فدای محبتت❤❤

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین

خانما پرستار به من گفت تا۳روز بعد انتقال حسابی استراحت کن سوار ماشین نشو  کارخونه هم نکن تا دوهفته هم خیلی رعایت کن .مگه بچه های اینجا سرکار نمیرفتن؟تو برگه مراقبت هام هم نوشته حتی سرکاررفتن هم اشکال نداره

یا رب العالمین
من ۳روزه شنبه پانکچرم بود.خیلی بدموقع میشه ۲۷ ام  تاریخ ازمایشا برام زده

برای منم ۲۴ ام زده 

انشالله که باب همین جنین ها بار دار میشی 

دوست من تعیین جنسیت کرده بود ۱۲ جنین شد که ۱۰ تاش دختر بود دوتا پسر که گرید جنین ها به شدت پایین بود اصلا امید نداشت بگیره ، ۳ روز بعد پانکچر براش انتقال دادن  امل دوتاش گرفت ولی بعد دوماه یکیش ازبین رفت 

خداروشکر الان بچه اش بغلشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خیلی زیاده که من فکر کردم با دارو اینقد میشه. مرسی گلم 

نه بابا خیلی زیاد شد . من داروهام حدود ۱۴۰۰ شد 

ویزیت و سونو که هیچی . خیلی هزینه ها زیاده 

اینم بگم مرکزی که میرم خصوصیه ، دولتی ها ارزون تره و از طرح رهبری هم میشه استفاده کرد ، تخفیف و وام هم میدن به کسی که بیمه تکمیلی نداره

خانما پرستار به من گفت تا۳روز بعد انتقال حسابی استراحت کن سوار ماشین نشو  کارخونه هم نکن تا دوه ...

عزیزم تا ۳ روز که باید استراحت کنی و خم و راست نشی ، بیشتر بخوابی ، جسم سنگین بلند نکنی و ...

ولی باید یکم تو خونه راه بری ، پروژسترون باعث لخته شدن خونه میشه اگه کلا بخوابی 

یکی از بچه ها ۵ روز پیش جوابش مثبت شد بقیه اشو رانندگی هم میکرد و میرفت میومد بعد یک هفته خریدم رفته بود ، به این چیزا نیست گلم باید خدا بخواد ولی تو نهایت سعیتو بکن بیشتر استراحت کنی ، دکتر که به من گفت بعد ۳ روز برو سرکار 😂😂

خانما بنظرتون جنین تازه انتقال بدیم یا دوسه ماه بعدش فریز؟؟

هیچ فرقی نداره عزیزم ، من تو تحقیقی که کردم جفتش میزان موفقیت به یک اندازه است 

بعد دست شما نیست ، دکتر و جنین شناس این تصمیم میگیرن ، یعنی هم بدن خود مادر باید شرایطشو داشته باشه هم جنین شناس بگه چی برای جنین خوبه

دکتر اولش گفت باز شروع کن آسپرینو بعد من گفتم میترسم باز خونریزی کنم که گفت خب باشه نخور برگشتم گفتم ...

نمیدونم والا. من خود درمانی رو توصیه نمیکنم. اگه به دکترت اعتماد داری طبق تشخیص دکترت پیش برو.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه بابا خیلی زیاد شد . من داروهام حدود ۱۴۰۰ شد  ویزیت و سونو که هیچی . خیلی هزینه ها زیاده&nbs ...

منم ابن سینا تهران میرم تا الان که خیلی خرج کردیم شاید قشنگ ۶ تومن شده باشه همه قبضا رو نگه داشتم که بعد جمع بزنم ببینم چقد شده. تازه هنوز وارد سیکل نشدم. خدا به همه بده که بتونن خرج کنن انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤